Bu mektubu yazarken nasıl başlayacağıma dair uzun uzun düşündüm. Ama sonra hayatımın her anında olduğun ve sensiz yaşayamayacağım için nefesim demeye karar verdim. Sen benim Nefesimsin. Her soluğumda, her anımda yanımdasın. Sensiz bir anımı bile düşünemiyorum ben.
Bu hayatta yalnızca seninle yaşlanmak istiyorum. Yüzüm buruş buruş olduğunda bile benim ellerimden yalnızca sen tut istiyorum. Gözlerin sadece bana baksın, dudakların yalnızca beni öpsün, kalbin ise yalnızca bana ait olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum sevgilim?
Sen ki beni koskoca karanlıkların içerisinden alıp, günümü güzelleştiren ve gönlümü hoş edensin. Sen benim kalbimde sakladığım ve kimsenin ulaşamayacağı kocaman bir yerdesin. Bu hayatta başıma gelebilen en güzel şey sensin.
Sana neden aşık oldum biliyor musun sevgilim? Gül güzelliğine, duruluğuna, saflığına, bakışlarına, duruşlarına, şu ellerini saçına atıp efendim deyişlerine bile aşık oldum ben.
Hayatımın anlamı… Ben sadece seninle yaşlanmak, acıyı da tatlıyı da seninle paylaşmak istiyorum. En üzüldüğün zamanlarda yanında ben olmak istiyorum. Seninle mutluluğu da mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Bana kızdığında büktüğün o dudaklarına kıyamayıp sana sarılmak istiyorum. Heyecanlanınca kalp atışını duymak ve iki kişilik olan ailemiz sonra üç kişilik olsun istiyorum.
Kilo aldığında da, diyet yaptığında da makyajlı da makyajsız da, hastalıkta ya da sağlıkta, seni her zaman deli gibi seviyor olacağım. Sen benim nefesimsin demiştim. İnsan nefesi olmadan yaşayamazsa, bende sensiz yaşayamam.

Tags:

2 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir