Arkadaş nedir? Bir arkadaş sizi anlayan kişidir ve anlamazlarsa anlamaya çalışırlar. Neyle ilgili olduğunuzu ve neye ihtiyacınız olduğunu bilmek isterler.

Bir arkadaş, olabildiğince yanınızda olan, ancak ihtiyaç duyduklarında sınırları da belirleyen kişidir.

Pek çok şey, birini iyi bir arkadaş yapar ve gerçek bir arkadaşlığı neyin oluşturduğunun tanımı kişiden kişiye farklılık gösterir.

İşte birini hayatınızda uzun süre tutmak isteyeceğiniz bir arkadaş yapan bazı özellikler. Bir arkadaş sana doğruyu söyleyen kişidir Gerçek söz olduğunda doğruyu söylemek kolay değildir.

Bazen bir konu etrafında dans etmenin veya birini yatıştırmanın bir yolu yoktur.

Bazen gerçek gerçektir. Söylenmesi gerekenleri söylemeniz gereken anlar vardır ve bazen bir şeyleri şekerle kaplamanın bir yolu yoktur. Gerçek bir arkadaş, ne kadar zor olursa olsun gerçeği söylemenin bir yolunu bulacaktır çünkü sizden bir şeyler saklamak istemezler veya arkadaşlığınızın önüne geçecek olan odada fil olmasına izin vermezler.

Sizi önemsiyorlar ve iyi olmanızı istiyorlar, bu yüzden bir şeyin canınızı yaktığını görürlerse, size söylerler. İkinizden birine veya ikinize de zarar verecek bir şey yapıyorlarsa, size de haber verirler.

Gerçek bir arkadaş uzun süredir içindedir ve bir arkadaşlıktaki sorunları çözmeye istekli olurlar, böylece durum böyle olur.

Bir arkadaş sadıktır Birini hayatınızda tutmak istiyorsanız, duygularını onurlandıracak ve ona sadık olacaksınız.

Yani, biri sen yokken arkadaşlarının arkasından konuşuyorsa, onlara söyleyeceksiniz.

Konuşmasına izin vermeyecekler; “O kişi benim arkadaşım ve bu konuşmada rahat değilim” veya benzeri bir şey söyleyecekler.

Siz de arkadaşınıza sadık kalacaksınız. Biriyle arkadaş olduğunuzda, birbirinizin arkasına sahip olmanız çok önemlidir.

Başkalarının arkadaşınız hakkında dedikodu yaptığı bir durumda olduğunuzda bazen konuşmak zordur.

Rahatsız edici olabilir, ancak arkadaşlarınızın adına konuşmak önemlidir.

Arkadaşınızın size ihtiyacı olduğunda orada olacaksınız. Bir sonraki aşamaya geçeceğiz! İhtiyacın olduğunda bir arkadaş orada Her zaman arkadaşlarınızın yanında olmak her zaman mümkün değildir, ancak fiziksel ve duygusal olarak yapabilirlerse, arkadaşınız sizin için orada olacaktır.

Zor bir dönemden geçtiğinizde veya duygusal bir kriz yaşadığınızda, sizi ellerinden gelen her şekilde destekleyeceklerdir.

Bir arkadaş orada olmak için çaba gösterecektir.

Belki kalacak yerin yok ve sana yatacak yer olarak kanepelerini sunuyorlar.

Bu, orada olmanın bir örneğidir. Neler yaşadığınızı veya nasıl yardım edeceğinizi herkesin anlamayacağını, ancak bir arkadaşınızın deneyeceğini unutmamak önemlidir.

Size konuşmanız için birini verecekler, orada olmak için ellerinden geleni yapacaklar ve yalnız olmadığınızı gösterecekler.

Bir arkadaş sınırları belirler Eş bağımlılık sağlıklı bir dinamik değildir. İyi bir arkadaş, sınırları nasıl ve ne zaman mesafe koyacağını bilir.

Bir kişi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayamaz çünkü bu, birisini kızdırmak için gerçekçi bir beklenti değildir. Bazen bu ihtiyaçları kendinizce karşılayabilmeniz gerekir ve sürekli olarak dayandığınız tek bir kişi yerine bir destek ağına sahip olmak çok önemlidir.

İnsanların sorunları ve sınırlamaları ile insan olduklarını hatırlamak önemlidir.

Bir arkadaşınız sizin için orada olacak, ancak aynı zamanda sınırları belirlemek için de orada olacaklar.
Bir arkadaşınız orada olamadığında dürüst olacaktır, ancak o sırada sağlayamasalar bile sizi hala sevdiklerini ve ihtiyaçlarınızı önemsediklerini size gösterecektir.

Gerçek bir arkadaş, arkadaşlığınıza değer verir ve her iki tarafta da sağlıklı bir arkadaşlık ortamı olmasını sağlar.

Bir arkadaşı anlamak için çaba sarf ediyor Her zaman bir şeyler üzerinde hemfikir olmayabilirsiniz, ancak bir arkadaşınız sizin bakış açınızı anlamak için çaba gösterecektir. Size olan inançlarını zorlamaya çalışmayacaklar ve insanların farklı olduğunu kabul edecekler.

Herkesin her zaman onlarla aynı fikirde olmayacağını biliyorlar.

Arkadaşlar birbirlerini anlamak için çaba gösterirler ve arkadaşlığın anlamı budur: gerektiğinde ortada buluşmak ve ellerinden geldiğince birbirlerinin yanında olmak. Arkadaşlıkları nasıl sürdüreceğinizi veya arkadaşlıklarınızda anlayış bulmada çare arıyorsanız, bunun hakkında yazılı sohbet uygulaması ile iletişim için harika bir yer KuMSaLChaT.

Tarafsız bakış açısına sahip birinin arkadaşlarınız veya arkadaşlıklarınızla yazılı iletişim hakkında dürüst konuşmasını istiyorsanız, çevrimiçi sohbet uygun bir seçenektir.

Çevrimiçi online Alternatif Sohbet KuMSaLChaT sizin için iyi Bir Aile ve Arkadaş ortam’ını geliştirmek için sizleri önemsiyor ve sizler ile yazılı iletişim sohbeti istiyor.

Çaba varsa arkadaşlıklar sonsuza kadar sürebilir ve bu değerlidir.

Tags:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir