Hani hasta olursun çok hasta ama o durumdayken bile onu dusunursun sonra gözunden yaşlar süzülür yavaşça. Aklın hep ondadır. Ünuttum dersin ama aslinda unutmamışsındir.

O hep aklının bi köşesinde. Sonra bir gün bakarsın o çok sevdigin baskasinin olmus. Baskasını seviyor. Anlıyacağın artık senin değildir. Anilari unutamazsın, fotoğrafları, gezdiğiniz yerlerı . Özlersın çok özlersin ama son pişmanlık fayda etmez. Bir zamanlar çok sevdiğin şimdi bir yabancı gibi bakmak zorunda kalırsın. Belkide gördüğünde kafanı çevirmek istersin ama zordur göz göze geldiginde kafa cevirmek Kımseyı koyamassin yerine. Evet onun guvenini kaybetmissindir belki ama çok seversin yinede. Tek mesajına hasret indir. Bir süre kendi sesini bile dinlemessin. Aklın surekli ondadır ama o bunu bilmez. Gecelerı ağlarsın hep cunku tek arkadaşı gecelerdir yanında kimse olmaz yorganın altına girer sessizce ağlamaya çalışırsın, çalışırsın kı annen hıçkırık sesleri duymasın. Beraber kurdugunuz hayalleri

baskasıyla yasar o sen sadece izlersin. Elinden hiçbir şey gelmez çunku. Uzaktan seversin. Sadece uzaktan. Ve bunların hepsinin sebebi ne biliyormusun? Fazla değer vermişsindir. Çok önemsemişsindir onu. İnsanlara fazla sevmiceksiniz Fazla değer vermedik mi sizcede ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir