Çoğumuz sohbet muhabbet sanal platformda küçük bir konuşma yapmakta zorlanırız çünkü endişeli olabilir veya tanımadığımız biriyle yazılı iletişim ile konuşmaktan çekinebiliriz. Bir sanal alemde ilk kez yazılı iletişim ile konuştuğunuzda, onlar hakkında pek bir şey bilmiyorsunuz, neden sanal insanlar ile sohbet etmenin bu kadar zor olduğunu düşünüyoruz.

Onlar, ilgi alanları, hobileri, kişilikleri hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz … Ayrıca, konuştuğunuz sanal platformda, sevdiğiniz her şeyden nefret eden biri olabilir. Bazı durumlarda, bu yerleşik güvenlik mekanizması çok iyi çalışır. Yeni bir komşumuzla veya yeni bir iş arkadaşımızla konuşurken bile, endişenin üstesinden geliriz. Kusursuz bir şekilde küçük konuşamazsak, bizim hakkımızda ne düşüneceklerinden endişeleniyoruz, ancak söylediğimiz her şey aptalca görünüyor.

  • Bir sanal platform

insanları ile sohbetin başlangıcında konuşmayı seçmek o kadar önemli değil, sadece geri kalanı ve sohbetin muhabbetin nasıl gelişeceği en önemlisidir. Öyle ki birçok insan bir sanal platformda sohbet etmeye başlamakta zorlanır, başlangıçta ne söyleyeceği konusunda endişelenir. Diğer kişinin verdiği cevaplara odaklanmalı ve diğer kişinin sorularını özellikle ifadelerine ve vücut diline dikkat etmelisiniz. Sanal insanları ile küçük bir konuşma yapmak, ustalaşman gereken bir beceri gibidir.

Bunun için kendinize hata yapma izni vermelisiniz. Yeni insanlarla sohbet muhabbet ederken daha iyi olmayı öğrenmelisiniz. Yeni insanlarla muhabbet etmekte iyiyseniz, başarılı bir ağ kurucusu olmanıza yardımcı olacaktır. Tanıştığınız yeni insanlarla sohbet etmeye başlamak, başta sosyal hayat olmak üzere hayatınızı iyileştirmenize de yardımcı olacaktır.

Doğru kişiyi bulduğunuzda, posta adresinizi değiştirebilir veya onunla özel bir sohbet edebilirsiniz. Bu şekilde, onunla bağlantınızı sürdürecek ve kişiliği veya karakteri hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaksınız. Onunla iyi hissediyorsanız, birbirinizle yüz yüze görüşebilirsiniz ve neden gerçek hayatta romantik sohbet odalarına bile başlamıyorsunuz?

  • Teknoloji

sohbet muhabbet kurma gücüne sahiptir ve çevrimiçi buluşma popüler hale gelir. Pek çok insan partnerlerini bulmuş ve farklı muhabbet ve sohbet sitelerinde başarılı sanal platformda sohbet odaları kurmuştur. Sanal dünyayı keşfetmekle ilgileniyorsanız, bu sohbet odaları harika insanlarla tanışmanız ve partnerinizi bulmanız için iyi bir yol olabilir. Çevrimiçi olarak başarılı bir toplantı yapmanıza yardımcı olabilecek farklı adımlar.

Tags:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir