Sana bu mektubu yazarken içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlayabilmen adına yazıyorum. Hasretini yaşamadan önce bu dünyada pek çok acı yaşadığıma inanırdım. Ancak sensizlikten duyduğum acı bana nefes almayı bile unutturdu. Şimdi senin sevginin benim için nefes almak kadar hayati bir öneme sahip olduğunu anlayabiliyorum. Benim tatlı limon çiçeğim. Hayatıma katmış olduğun güzelliklerin sebebi senin olduğunu sensizlik çektiğim zamanlar daha iyi anlamama sebep oldu. Bir kız, bir erkek; sevdik birbirimizi… Belki çok geç buldum seni ama çok erken kaybettim. Bu mektubu yazarken acının tatlı tebessümünü yaşamamak mümkün değil. Bir heykeltıraş sanatçısı gibi şekillendirdiğin hayatım şimdi bir çimento yığını kadar donuk ve şekilsiz hal aldı.

Sensiz bir çıkmaz sokak gibiyim sevgilim fakat yine de her yol sana çıkıyor, her duyduğum histe açlığını hissediyor ve kalbim kırılıyor. Seni görmek, seninle beraber olmak hayatıma anlam katan bu güzellik beni ben yapıyor. Sen kalbimin en derin yerlerinde en erişilmez ve dokunulmaz hazinemsin. Bu hazinenin mimarı sensin, hayata olan bakışımı değiştiren sana olan aşkım ve sana duyduğum anlatamayacak olan büyük sevgim… Senin için karşıma alamayacağım, üstesinden gelemeyeceğim hiçbir zorluk yok. Sensiz geçen günlerimin telafisi yok fakat en azından seni hayal etmek bana biraz olsun neşe veriyor. Sana duyduğum aşkın ve sevginin bir anlatım şekli yok belki ama biliyorum ki sen, benim seni ne kadar sevdiğimi hissediyorsun. Ay parçası kadar beyaz yüzün, gece kadar karanlık saçlarını düşünmeden tek bir gün geçirmiyorum. Seni gün içerisinde hatırlıyorum demem doğru olur çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun. İçine girmiş olduğum bu aşk girdabında kalbim bilmediği diyarlarda savrulurken, bildiğim tek şey; bu aşkın benimle mezara kadar gideceği olmasıdır. Seninle ölümden başka her derdin üstesinden geleceğimizi biliyorum. Sen hayatıma girdikten sonra ne gerçekleştiremediğim için acı duyduğum hayallerim ne de içimde yapmak istediğim şeylerin bir yokluğu kalmadı. Bu dünyada senin aşkın kadar kudretli bir duyguyu tattığım için kendimi ayrıcalıklı ve özel hissediyorum. Bu duyguyu bana yaşattığın ve masal tadında aşk yaşattığın için sana teşekkür ediyorum aşkım. Bu hayat uzun bir maraton ama her şey yarım kalacak kadar kısa sürüyor. Sensizlik benim için bir yarım kalmışlık ve ben yarım kalmaktan çok korkuyorum.

Canım sevgilim yokluğunda duyduğum acı daha önce tatmadığım, tarifi olmayan bir huzursuzluk yaratıyor. Ellerinde ellerimin duyduğu açlığı doldurmam söz konusu değil. Sana olan duygularımı ve hislerimi bir ömre sığdırmak mümkün değilken bu mektuba birkaç satır ile hislerimi sana anlatmaya çalıştım. Seni bu dünyada her şeyden daha çok seven özleyen bir sevgilin olduğunu unutma ve hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme… Seni daima sevecek olan sevgilin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir