Bu gün bir kez daha yetim ne demek öğrendim ve bir kez daha hissettim. Sensizlikmiş yetimlik. Babasızlık ne ağırmış. Durduk yere sesini duydum sanıyorum ve bazen olur olmaz zamanlarda kokunu hissediyorum. Ben telefonumdaki babam kaydını hiç silmedim bir umuttur ya belki sen ararsın diye heyecanla telefona Koşarım. Ama Diyorumya Umut koskaca bir umut Bir İnsanın Gelmeyeceğini Bildiği Halde Beklermi Ben Bekliyorum işte Çaresiz Seni çok özledim baba.

Tags:

4 Comments

  1. Babasızlık, ve annesizlik, işte budur gerçek acı. ben yaşamadım bu acıyı ama, nasıl bir acıdır çok iyi bilirim. Kardeş kaybından anladım aileden birinin eksikliğinin ne kadar acı olduğunu… ALLAH kimseye yaşatmasın anne, baba, aile acısını..

    1. Yaşamanı hiç istemem allah başından eksik etmesin seninde kardeş acısınıda ana baba acısınıda şu tek gerçek nefessiz kaldığımız tek şey ölümdür gerisi gelip geçiyor

  2. Onsuz yaşayamam deyip yaşanılan bir zamandayız…
    Kız çocuğu için babasızlık ve o eksikle büyümek hayata tutunmak öyle zor ki , ne yaşadıklarim kaleme sığar nede yazıldığı kadar kolaydır yaşananlar.
    Ateş düştüğü yeri yakar derler ya işte o yangının en büyüğü yetim bir çocuğun yüreğindedir.
    RABBiM Annemi Annelerimizi başımızdan eksik etmesin ♡

    1. Allah duanı ve dualarimizi kabul etsin çok kişiyi kaybettim çok arkadaşım babalarını kaybetti ben sadece üzülürdüm babaları için bilemezdimki içlerinde nasil kıyamet koptuğunu taki bende babami kaybettiğim o ana kadar allah geride kalanlara ömürler versin ..HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR..topraktan geldik ona dönüyoruz hepsi Bu ..yorumun içinde duan içinde çok teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir