Arkadaş Sohbet Siteleri: Çoğu insan ruh eşini veya romantik aşkı bulmanın hayatta yapmak zorunda kalacakları en zor şey olduğuna inanır. Ancak bizlere göre sizi anlayacak ve sizi olduğunuz gibi kabul edecek, şikayet ve talepler olmadan yeni arkadaşlar edinmek oldukça zordur. İyi haber şu ki, arkadaş edinme yolculuğu göz korkutucu olabilir, ancak deneyim ödüllendiricidir. Ancak, dışa dönük olmayanlar ve anlamlı bir sohbet veya ilişki başlatmaya çalıştığınız her seferinde sizi geri çeken bir dizi engele sahip olanlar için, işte yeni arkadaşlar edinmenize yardımcı olacak birkaç ipucu.

İlk adımı at

Yeni insanlarla tanışmaya ve hayatınızı amansız bir şekilde biraz daha ilginç hale getirecek bağlar kurmaya karar verdiğinizde, kararınızı sahiplenin ve ilk adımı atın. Etkileşim için dostane bir ton belirlerseniz, diğer kişi nadiren ilgisiz kalacaktır. Bu nedenle, şimdilik pozitif olasılığa odaklanalım ve birbirinizi daha iyi tanımak için sahneyi yarattığınızı varsayalım. Kendiniz hakkında bir şeyler paylaşın ve ardından tanıdıklarınıza onlar hakkında bir şeyler açıklama şansı verin. Ruh halinizi hafif tutun ve neden nereden geldikleri, ilgi alanları ve benzerleri hakkında basit sorular sorarak başlayın.

• Kendinizi oraya koyun

Çevrenizin çok küçük olduğunu düşünüyorsanız ve bunun dışına çıkıp diğer insanlara aşina olmanız için neredeyse hiç alan yoksa, istediğiniz zaman bile, arkadaş olun uygulaması gibi çevrimiçi platformlara bir fikir verin. Burada, sizin gibi aynı alanda uğraşan veya benzer eğilimleri olan, benzer düşünen insanlardan oluşan geniş bir kitle karşılaşacaksınız. Dürüst olmak gerekirse, burada gerçek sohbet  konuları kurma olasılıklarınız iki nedenden ötürü normalden daha fazladır. Birincisi, kimse sizi fiziksel özelliklerinize ve tavrınıza göre yargılamayacak ve ikincisi, yalnızca sevdiğiniz insanlarla işleri ileriye götürebilir ve bu kişiyi kaçırırsanız başka bir şansınız olmayabileceği korkusuyla arkadaşlıkları geliştiremezsiniz.

• Kendin ol

Yapabileceğiniz en kötü şey, insanları çekmek ve yeni arkadaşlar edinmek için kendinizi değiştirmektir. Baştan beri olmadığınızı iddia ederseniz, insanları sizden gerçekten yapamayacağınız şeyler beklemeye teşvik edersiniz. Bu denklemde ikinizden biri acı çekecek. Ya sizin tamamen farklı bir imajınızı algılayan arkadaşınız olacak ya da daha da kötüsü, onu bir anlığına memnun etmek için sınırlarınızı ihlal ettiğiniz için ıstırabın alıcı tarafında olacaksınız. Dolayısıyla, bu zorluklardan kurtulun ve kendiniz olun. Bu şekilde, potansiyel arkadaşlarınız sizden emin olacak ve bunu daha ileri götürmek isteyip istemediklerine karar verecekler.

En büyük arkadaşlıklar, her iki tarafın da en iyi ve en kötü günlerinde birbirlerine katlandıklarında olur.

Tags:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir