Bazen bir erkek senin anladýðýndan çok farklý bir dilde konuþuyor olabilirEn azýndan bugüne kadar! Þimdi sana onun söylediklerinin arkasýndaki gerçekleri ve aslýnda ne demek istediklerini açýklýyoruz
Söylediði:'Suç sende deðil bende'
Demek istediði: Yine mi bu eski replik! Eðer bir erkek bu kelimeleri sarf ettiyse seninle artýk görüþmek istemediði halde gerçek sebebi söyleyerek seni incitmekten korkuyordurÇok orjinal sayýlmaz ama en azýndan kalbini kýrmamaya çalýþýyor
![]()
Söylediði: 'Vay be Angelina Jolie ne kadar da hoþ!'
Demek istediði: Vay be Angelina Jolie ne kadar da hoþBurada hiçbir anlam karmaþasý yok
Seninle kýyaslama yapmak veya tercih belirtmek yoluna gitmeden açýk ve bilinen bir gerçeði vurguluyor
Sen de biliyorsun erkekler bazen düþündüðün kadar akýllý olmayabilir ve bu durumda ne diyorsa aslýnda onu demek istiyordur!
Söylediði: 'Bu haftasonu partiye gidiyor musun?'
Demek istediði: Aslýnda benimle gitmeni istiyorum fakat çok utandýðýmdan sana düzgün bir çýkma teklifi yapamýyorumUmarým mesajý almýþsýndýr
Bir erkek seninle ilgilendiðinde reddedilme ihtimalini yoketmek için bu tip dolambaçlý yollara baþvurabilir
Söylediði: 'Eðer beni gerçekten sevseydin'
Demek istediði: Ben düþüncesiz biri olduðumdan kýz arkadaþýma yapmak istemediði þeyler yaptýrmak ve ardýndan arkadaþlarýma hava atmak istiyorumNe olursa olsun uzak durun
Söylediði: 'Arsenal herzaman 4-4-2 düzenine sadýk kalmalý Thierry Henry United maçýnda kesinlikle ofsayta düþmüþtü'
Demek istediði: Bla bla blaaaPardon ne demek istediði hakkýnda hiçbir fikrimiz yok
Bunu babana sorabilirsin
Söylediði: 'Seni ararým'
Demek istediði: Bu biraz çeliþkiliBazý durumlarda gerçekten seni arayacaktýr fakat bazen bu söz tam tersini ifade eder
Seni baþýndan atmak istiyor ama daha orjinal bir yol bulamýyor olabilir
Bunu anlamanýn tek yolu arayýp aramayacaðýný yaþayýp görmektir!
Söylediði: 'Seni seviyorum'
Demek istediði: Seni þu anda seviyorErkekler aþk oyunlarýnda kýzlar kadar iyi olmadýklarýndan bu sözü kullandýklarýnda genelde doðruyu söylüyorlardýr
Sonsuza kadar demek istemese de o anda sana karþý çok güçlü duygularý vardýr
Ooo Yaþasýn!

Status
En azýndan bugüne kadar! Þimdi sana onun söylediklerinin arkasýndaki gerçekleri ve aslýnda ne demek istediklerini açýklýyoruz
Alýntý ile Cevapla

Konuyu Favori Sayfanýza Ekleyin