Ayný sokakta oturuyorduk Her gün bir kýzla geliyordu Adý esrarengizdi herkes onun hakkýnda farklý þeyler söylerdi Fakat kimse gerçeði bilmezdi Kirli sakallarý vardý Yeþil gözlü esmerdi Mahallenin kýzlarý hayrandý ona Bense nefret ederdim Hiç kimseyle konuþmaz Sadece gelir geçerdi

Bir gün onunla yolda karþýlaþtýk Çok güzel bir yüzü vardý Bana gülümsedi þaþýrdým Ama yine de onu sevmiyordum Fakat o çok farklýydýGece boyunca lambasý yanardý Uyumak yerine onun evini seyrederdim Onu sevmediðim halde her þeyiyle ilgileniyordum Yavaþ yavaþ onu gözlemeye baþladým O an anladým ki Ona karsý hissettiðim þey sevgiymiþ Artýk O eve gelmeden uyuyamýyordum Yanýna gelen kýzlarý kýskanýrdým Herkes onun kötü olduðunu söyleyince Hep onu savunurdum Onunla karþýlaþmak için kapýda dururdum

Onu yine yolda gördüm Bana göz kýrptý Yanýmdan geçerken onu çaðýrdým "Acelem var Küçüðüm" dedi Bana aramýzdaki yaþ farkýný hatýrlatmýþtý eve gidip aðladým Karar verdim Ona aþkýmý ilan edecektim Yolunu gözledim Bir gün onu gelirken gördüm Peþine düþtüm o eve girdi Biraz bekleyip kapýyý çaldým Açtý "Ne var Küçüðüm" dedi "Seni Seviyorum" dedim Gülümsedi "Evet" dedi "Ne evet" dedim Konuþmadý Koþarak dýþarý çýktým Bir ay boyunca evden çýkmadým

Bir gün kýzlarla konuþurken Ambulans geldi onun evine girdi Sedye ile onu dýþarý çýkardýlar Önümüzden geçerken '"Ben de seni Küçüðüm" dedi Kýpkýrmýzý oldum herkes bana bakýyordu Aðlayarak koþmaya baþladým Aksama kadar sokakta gezdim Göz yaþlarým durmadan akýyordu Sonra eve geldim Annemler ondan bahsediyorlardý Sevdiði bir kýz varmýþ Ailesi evlenmesine izin vermeyince kýz evden kaçmýþ Sokak serserileri onu öldürmüþ Eve getirdiði kýzlar evi olmayan kýzlarmýþ Kimi sevdiyse ölmüþ Çok sevip acý çekmiþ Ýntihar edip hastaneyi aramýþ Polisler evin duvarýnda "Küçüðüm" yazýsýný bulmuþlar "KÜÇÜÐÜM SEN DE ÖLME" yazýyormuþ "Ben de seni sevdim sevdiklerim gibi sen de ölme diye ben öldüm KÜÇÜÐÜM"