Gözlerin kayIyor gözlerimden sözlerin birer bIçak gibi ; karnIma saplanIyorlar teker teker![]()
sen anlatmaya devam ederken ben asLInda seni dinlemiyorumkokularIn anlatIyor bana gidecegini simdiden gitmeye basladILar bile
![]()
ellerini bir yukarI bir asagI hareket ettirirken bile gözlerin yükselmiyor yerdensürekli aynI kelimeleri seçiyorum cümlelerinden }olmadI
} }olmaz
} bir döngü halinde 2
cümlede bir kendilerini tekrar ettiriyorlar sen benim gözlerime hala bakamazken![]()
bütün oda dagILmIs kitaplar yerlerde yastIgIm kucagImda bIraktIklarIn ise yatagIn üzerinde duruyorlar ; dokunulmamIs![]()
kIrIk kapImIn hemen berisinde durup bana bakIyorsun agzIna gelen her lafI söylerken![]()
ben seni dinlemiyorum ki ; sadece ileriye geriye sallanIyorumkokularIn gidisinin yasInI tutuyorum
![]()
uzun bir sessizlikten sonra }bir seyler söyle} lafInla bozuluyor sessizlik![]()
ne diyebilirdim ki sana ; ellerim titrerken ben yastIgIma sarILmIs ileri geri sallanIrkendiyecek gücüm mü vardı ki?
hatta sana bir }gitme} diyebilecek gücüm bile yoktuyastIgI sIkIyordum ben bütün gücümle ve senden kalanlar yatagIn üzerinde duruyordu
![]()
sen beni }hiçbir seysizlik} ile suçlarken ben seni dinlemiyordum ki![]()
sen benim }imkansIzLIk}larımdan bahsederken ben seni hiç mi hiç dinlemiyordum![]()
sen bana küfür ederken
ben senin gözlerine son bir kez daha bakmaya çaLIsIyordum![]()
ki sanIrIm basarIsIz oldum![]()
çünkü ; sadece gözlerim anlatabilirdi sana ne oldugunune hissettigimi neden yaptIgImı o gün ne olduğunu kapImI neden kIrdIgImI neden sürekli tIrnaklarImI yedigimi neden iç
çektigimi neden oldugum yerde saydIgImI![]()
ama sen benim gözlerime hiç bakmadın ki![]()
hiçbir kelime anlatamazdI sana seni ne kadar çok geri istedigimi eskisi gibi![]()
ama sana dur da diyemedim gücüm yoktu![]()
yitiktim kötü bir sekilde düsmüstüm![]()
ve bu sefer kaldIran bir }sen} yoktun![]()
sen orada senden geri kalanlarI çabucak toplarken ben yastIgImI IsIrIyordum ileri geri sallanIyordumiçimden }gitme} diye bagIrIyordum gözyaslarIma engel olmaya çaLIsarak
![]()
}hala bir sey söylemeyecek misin?} derken parçalandI içim kendimi bir türlü inandIramadIgIm }senin gidecegin} gerçegini artIk beynim de algILamaya baslamIstI![]()
ne diyebilirdim ki![]()
gitme demeye cesaretim ve gücüm yokken ;
}hosça kal} çIktI agzImdan![]()
sen benim KIrIk kapImI vurup çIkarken ben yastIgIma sarILIyordum yere yatIp kIrILmIs camlarIn üzerine ilk ve son yas töreni için![]()
sana }gitme} diyecektim![]()
ama sen benim gözlerime hiç bakmadIn ki

Status

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin