KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

İşletme

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki İşletme isimli kategoride bulunan konular listeleniyor.. Aof İşletme Dersleri ,Konu Anlatımları,Sorular

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: İşletme

Aof İşletme Dersleri ,Konu Anlatımları,Sorular

1. Google Arama Muhasebenin Temel Kavramları

MUHASEBENİN TEMEL KAVRAMLARI ve GENEL KABUL GÖRMÜŞ MUHASBE İLKELERİ Muhasebe kavram ve ilkelerinin genel kabul görmüş olma özelliği bunların...

Başlatan Asi, 06-25-2011 11:07 PM
    açıklama, alınacak, arda, ava, bağlı, bir, daha, devam, dönen, düzeltme, dışında, edilen, etmek, gelir, genel, kabul, kişilik, olan, olma, olsa, tahmin, tarihi, temel, yapılacak, yönetim
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 125
    06-25-2011 11:07 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Borsa nedir?

BORSA NEDİR : İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) hisse senetleri hazine bonoları ve devlet tahvilleri gelir ortaklığı sertifikaları özel ...

Başlatan Asi, 06-25-2011 11:06 PM
    adana, anadolu, ata, bağlı, başkan, bir, borsa, döviz, edilen, eğitim, elektrik, gelen, konu, olacak, olan, olmuştur, oluyor, piyasada, razı, serbest, tescil, Üyeleri, yanlış, yapan, İzmir
    • Görüntüleme: 96
    06-25-2011 11:06 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Risk Sermayesi

YATIRIMIN YENİ ADI : RİSK SERMAYESİ Geçtiğimiz 3-4 yıl içerisinde öncelikle ABD'de başlayan ve teknoloji şirketlerine dağıtılan "Risk Sermayesi"...

Başlatan Asi, 06-25-2011 11:05 PM
    aile, altında, bağlı, bir, bugü, dolar, dönüşü, dışında, edilen, eğitim, ekleme, etmek, farklı, gece, ile, odası, olan, olmuştur, piyasada, projesi, serbest, türkiye, yapan, yeni, yüzde
    • Görüntüleme: 90
    06-25-2011 11:05 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama ürün ve fiyatlama

ÜRÜN Dokunulur ve dokunulmaz niteliklerin oluşturduğu bir bütündür. Üretici için kar sağladığı fiziksel maddedir. Toptancı için kar sağlamak için...

Başlatan Asi, 06-25-2011 11:04 PM
    ardından, artı, bir, daha, dizisini, edilen, elektrik, fotoğraf, gelir, geliş, genel, hayat, ici, isim, kez, kişisel, lideri, olan, olur, orman, petrol, son, telefon, yeni, yok
    • Görüntüleme: 201
    06-25-2011 11:04 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Pazarlama ilkeleri

İHTİYAÇLAR Tüketicilerin içinde bulundukları koşullar ile içinde bulunmayı arzu ettikleri koşullar arasındaki farklılıklardır İSTEKLER İnsanların...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:46 PM
    arasındaki, bilinmeyen, bir, bölge, bunu, daha, düşü, düşünceleri, edilen, eğitim, gelir, geliş, gibi, iyi, karar, kişilik, kullanımı, olarak, pazarlama, raporu, soru, sorunu, tarafından, yerine, yönleri
    • Görüntüleme: 140
    06-25-2011 10:46 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Insan kaynakları yönetimi işlevleri

İKY Bölümünün Üstlenmesi Gereken İşlevler 1- PLANLAMA İnsan kaynağının planlaması iş analizi iş tanımı iş gerekleri 2- KADROLAMA Personel bulma...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:45 PM
    altında, başarısı, daha, devam, dizi, durum, dışında, ekibi, farklı, genel, hakkında, hatalar, kabul, kişisel, meslek, olan, sağlıklı, yapacak, yapan, yeni, yok, yolu, yöneticileri, yüzde, İlgili
    • Görüntüleme: 152
    06-25-2011 10:45 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Insan kaynakları yöneticisinin görevleri

1- İşletmenin hedeflerine uygun insan kaynakları politikalarının saptanması için gerekli araştırmaları yapmak bilgi ve önerileri üst yönetime...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:45 PM
    bilgi, biliyor, biri, destek, dil, gerekli, görev, için, ilgili, insan, işlev, kolay, konusu, olmak, önerileri, pazarlama, sahip, uygun, vardır, yapmak, yöneticileri
    • Görüntüleme: 266
    06-25-2011 10:45 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Insan kaynakları yönetimi –iky-

İnsan kaynakları yönetiminin ana konusu üretim faktörlerinden biri olan emektir. İnsan üretimin hem amacı hem de aracıdır. İnsan kaynakları bir ...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:44 PM
    ana, aynı, bilgi, biri, devlet, eğitim, geliş, hem, insan, iyi, işlev, işte, kadar, konusu, olacak, olan, olmak, sağlıklı, yap, yaptıkları, yapı, yerine, yolu, yöneticileri, İnsan
    • Görüntüleme: 118
    06-25-2011 10:44 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Yönetsel yetenekler

1- TEKNİK YETENEK Yöneticinin doğrudan sorumlu olduğu alan hakkında gerekli bilgiye sahip olmasıdır. İşe ilişkin teknik bilgidir. 2- BEŞERİ...

ala, ana, anlamak, arasındaki, bilimsel, bir, biri, bırak, çıktı, daha, eder, etmek, gelen, gibi, görmek, hakkında, hazırlama, ici, kontrolü, olan, olarak, özellikleri, tahmin, taylor, yeni
    • Görüntüleme: 176
  10. Google Arama Yönetim kavramı

YÖNETİM Belirli bir işbirliği ve ilişki sistemi içinde bir araya gelen insanların ortak amaçlarını gerçekleştirmek üzere yapacağı faaliyetlerin ...

aile, ailenin, arasındaki, bilgi, bir, etmiş, farklı, gelen, geliş, genel, gibi, hangi, kabul, karar, kurmak, olan, olarak, olduğunu, Örgütü, sorular, tarafından, temel, yapı, yöneticileri, yönetim
    • Görüntüleme: 249
  11. Google Arama Etik normlar caux round table ilkeleri

1- İLKELERE GİRİŞ İşgücü kapital ürün ve teknolojideki hareketlilik işletmelerin işlem ve etkilerini küreselleştirmektedir. Yasalar ve Pazar ...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:43 PM
    bağlı, bir, değildir, duymak, dünya, eklemek, gelişimi, gibi, hareketlilik, için, ilgili, kaçı, kurula, Örgütü, pazar, tek, temel
    • Görüntüleme: 138
    06-25-2011 10:43 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Etik sorumluluk ve işleltme kararlar

Yöneticilerin verecekleri kararlar 5 açıdan karmaşıktır. 1- Etik kararların sonuçları başkalarını da ilgilendirir. 2- Etik sorunlara ilişkin...

ahlak, arasındaki, başarısı, başında, bilgi, bilgiler, bir, eve, gelir, ilgili, istek, karşı, kendi, kişisel, kurmak, olarak, olma, özellik, reklam, serbest, soru, taciz, yalan, yanlış, yöneticileri
    • Görüntüleme: 101
  13. Google Arama Iş ahlakı ve toplumsal sorumluluk

ETİKİnsanlar için neyin doğru ve iyi olduğunun ortaya konmasıdır. Geniş anlamda etik herhangi bir eylemin kabul edilebilir biçimde ...

altında, arasındaki, bir, daha, devlet, etkisi, eylemi, geliş, gelme, geniş, hızlı, iyi, kabul, kullanımı, neyin, olan, olduğunu, olduğunun, son, sonra, temel, Üzerinde, verme, yasak, yerine
    • Görüntüleme: 193
  14. Google Arama Işletmelerde küçülme

Son yıllarda artan rekabet koşullarında esneklik kazanabilmek için büyüme yerine küçülme gerekli bir faaliyet olarak görülmüştür. Gereksiz büyüme...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:42 PM
    arzu, bir, devam, edilebilir, geçici, gerekli, gibi, hiçbir, işte, kadar, karar, kaza, olabilir, olarak, önce, planlaması, programı, son, soru, sorunları, verme, yeri, yerine, yönetim, zaman
    • Görüntüleme: 223
    06-25-2011 10:42 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Hukuki ve ekonomik açıdan birleşme türleri

1- KARTEL Aynı konuda çalışan iki işletmenin birleşerek tüketicinin aleyhine karlarını arttırmalarıdır. A- Faaliyet Karteli Anlaşarak aynı fiyattan...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:42 PM
    ana, aynı, bağlı, daha, dahil, farklı, fazla, ici, iki, iyi, katılan, kolay, olur, sahibi, ser, siz, tan, türleri, yararları
    • Görüntüleme: 158
    06-25-2011 10:42 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Işletmelerin büyümesi

Sürekli ve dengeli büyüyen işletmeler dinamik işletmelerdir. BÜYÜME NEDENLERİ 1- Büyümede Çevre Etkisi A- İç Paydaşlar Çalışanlar ve sendikalar...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:41 PM
    alınacak, aynı, bilgi, bir, büyüyen, daha, devlet, etkisi, geliş, geriye, giriş, kendi, konusu, olan, olur, önce, pazarlama, satan, tek, verilmesi, yapan, yapma, yeni, yerine, zaman
    • Görüntüleme: 119
    06-25-2011 10:41 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Işletmelerin kuruluşu

KURULUŞ KARAR SÜRECİ Yatırım Kararı ile ilgili aşamalar 1-Yatırım Düşüncesi Bir işletme kurulmadan önce belli bir alanda ve çapta üretim...

ayi, baş, bir, daha, deneme, devlet, düşü, edilir, elektrik, gelen, geliş, girdiler, ile, ilgili, ise, karar, olarak, önce, projesi, resim, sağlığı, tek, temel, yapımı, yeni
    • Görüntüleme: 142
  18. Google Arama Kamu işletmeleri

1-Kamu iktisadi teşebbüsleri 2-Yerel yönetim işletmeler 3-Katma bütçeli yönetim işletmeleri 4-Döner sermayeli işletmeler YABANCI SERMAYELİ...

bağlı, bir, daha, dünyayı, göre, gören, gösteren, kendi, olarak, pazar, tek, yayı, yönetim
    • Görüntüleme: 263
  19. Google Arama Işletmelerin gruplandırılması

1-ÜRETİLEN MAL VE HİZMET ÇEŞİDİNE GÖRE A- Endüstri İşletmeleri Üretim sürecinde kullanılan girdileri fiziksel ya da kimyasal yönden değişikliğe...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:40 PM
    araçları, bir, ici, olan, tek, yapan, yeni
    • Görüntüleme: 281
    06-25-2011 10:40 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Işletmelerin amacları

Amaçlar işletmelerin ulaşmak istediği durumları ifade eder. TEMEL AMAÇLAR 1-KAR SAĞLAMA: İşletmenin belli bir dönem sonunda elde ettiği toplam ...

Başlatan Asi, 06-25-2011 10:40 PM
    anayasa, arasındaki, aynı, bir, cevap, düşü, etmek, fark, hangi, hedef, ile, ileri, ilgili, iyi, kaza, konusu, olan, özellikleri, pazarlama, sağlıklı, van, veren, verilmesi, verme, yolu
    • Görüntüleme: 128
    06-25-2011 10:40 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız