Üye olmak için Üye Formunu doldurmanýz yeterlidir.Üye olduysanýz ve þifrenizi kaybettiyseniz Þifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklý Sorunlar Ýçin Site Yetkilisi ile Ýletiþime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanýz gerekmektedir. Site kullanýmý hakkýnda detaylý bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalýn Gerçek Yüzü sitesindeki Þiir Yarýþmasý isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Yüregi agzinda bir çocuk Gibi alirken kalemi elime Beceriksiz acemi ve olasiya Yapayalnizim her defasinda Bu sonuncu olsun diyorum ...
Eðer yeniden hayata baþlayabilseydim; Ýkincisinde daha çok hata yapardým. Kusursuz olmaya çalýþmaz sýrtüstü yatardým. Ýlkinde olmadýðým kadar...
“Çocuklar neden cesurdur bilir misin? Bilmedikleri için.. Bir çocuk susadýðý zaman su ister annesinden Oturup da bir köþeye aðlamaz Sen ise bana...
Kader midir Yoksa aLýn Yazýsý YazýLdým Birtanem YazýLdým Sana DeLi oLmuþ Mecnun Diyor Bazýsý YazýLdým Birtanem YazýLdým Sana... Bu NasýL...
konu : vatan açýklama :en az iki en fazla 6 kýtadan oluþmak þartý ile þiirlerinizi bekliyoruz .. bakalým bu ay kim geçen aynýn birincisi ...
konu : sevgi aþk zaman : haziran ayý sonuna kadar sonuçlar : 1 temmuzda açýklanacaktýr konumuz üzeirnde en güzel þiiri yazan arkadasmýz ...
En Güzel En Sevdiðiniz Tarzý Þekli þemali önemli deðil ÖnemLi oLan sizleri anLatan Bir HikayediR...
Þu anda 1 kullanýcý bu foruma gözatýyor. (0 Kayýtlý üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sýralamasý..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý