Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki EkOL Yagmurlari isimli kategoride bulunan konular listeleniyor.. EkoL SiirLer
EkoL SiirLer
Cesaretin varmı söyle Ebediyete kadar Yarim olmaya Dermanın varmı söyle Aşkım olmaya ...
ANLATABİLİRMİSİN BANA NASIL ACI ÇEKTİĞİNİ ELİNE BİR İĞNE BATTIĞINDA DUYDUĞUN O ACIYI ANLAYABİLİRMİSİN BİR ANANIN EVLADINI SOKAĞA ATIŞINI ...
HERŞEYDEN KAÇTIGINI ZANNEDERSİN BU GARİP DÜNYANDA AMA KURTULAMAZSIN YANLIZLIKTAN YANLIZCA HAYALLERIN GÖTÜRÜR SENİ GÜZELLİKLERE SEVDİĞİNİ...
BİLMEM YETERMİ KELİMELER CÜMLELER ANLAM KAZANIR MI BİR MASUM GÜZELLİK Kİ BU SÖZLER YETER Mİ ANLATMAYA MASUM BAKISLAR ALTINDA BİR GÜZELLİK...
Nesın bana yar Hastalıkta ılaçmısın Uykuda ruya mı Neyın vaR Yar bana hasretın mı Yoksa nefretın mı Ne ıstersın yar benden Aşkmı yoksa...
İnsan ol İnsan eĞer okusaydin kÜltÜrlÜ olurdun bİraz sevsen sevgİ bulurdun İnsanlara yardim etsen sevap kÜpÜ olurdun senİ bİraz daha...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları