Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki MSN Nickleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
BESMELEYLE BAŞLAYALIMİNŞA'ALLAH بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم İÇİNİZDEN KİM BENİM KIRK HADİSİMİ ÖĞRENİR VE TAŞIR İSE(...
Kırdıklarını değil kıranlarını çıkar hayatından ! Onu sevmenin sevabı kurtarır beni cehennemden O çeker tüm günahları sevgisizliğinden. ...
Dedim: “Çok yalnızım.” Dedi: “Ben sana çok yakınım.” Anne ve Baba koca bir yalana inandırdınız beni; hani ask diye bir şey vardı ve ben...
- Allah'a emanet ol ' dedi ve gitti .. Gittiğinden beri Allah'a emanet yaşıyorum .. ' ' Öpüşmek için sevqiLi oLan. Aşkım canım cicim...
Yaşım kemale ersin istemiyorum.Neden burcu'ya sinem'e tuğçe'ye ne bileyim pınar'a falan ermiyor da kemale eriyor. Saçmalık. Uzay çağındayız...
+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa...
Besiktasliysan Ogun Degilsen Itaat Et... *Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan...
Bas Koymusuz Cimbombom'un Yolunasari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlarfatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!...
Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..! Sensiz Hayat Bir Iskence...
suursuz_manda poset_çay shitlembik çöp_kovasi kavanozdaki_adam Asiri_Yakisikli Kedimi _7_m Bal10cuk Endoplazmikredikulum yesil_ninca (nami...
Merhametin gazabı sevginin nefreti astigi alnin huzura degdigi o noktada dalarda unutulmamak dilegiyle kandiliniz mubarek olsun Kardesligin daimi...
Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları