KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Kültür, Sanat & Magazin Haberleri

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Kültür, Sanat & Magazin Haberleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 13 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 247 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Kültür, Sanat & Magazin Haberleri

Forum: Kültür, Sanat & Magazin Haberleri

1. Google Arama Acun ölümden döndü!

Survivor macerasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ndeki adada bu sabah çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. Survivor macerasının...

Başlatan ArtemiS, 1 hafta önce 05:52 PM
    acun, alev, ayi, baş, bir, çıkış, döndü, ekibi, hasan, ile, ise, kalan, kimse, olmak, patlayan, sabah, yangı
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 13
    1 hafta önce 05:52 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Cem Özer'den İvana'ya Laleli göndermesi

Özer: İVANA'DAN LALELİ'DE ÇOK VAR. Sert'in Türk atasözüyle verdiği cevap susturacak cinsten.. emTV’de program yapmaya başlayan Cem Özer...

Başlatan ArtemiS, 1 hafta önce 05:42 PM
    attı, benim, bir, cem, cevap, güzel, istiyorum, moda, müzik, olan, olarak, Özer, ser, sert, sus, türk, var, yanımda, yapmaya, yeni
    • Görüntüleme: 13
    1 hafta önce 05:42 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Ünlü oyuncu sınırdışı edilebilir

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Carolin'i Wilma Elles sınır dışı edilebilir Her şey “Caroline” karakterini canlandıran Alman uyruklu Wilma...

Başlatan ArtemiS, 1 hafta önce 05:00 PM
    600, adı, bildirdi, bir, bulundu, bunu, çıktı, dair, edilebilir, fatih, giden, gösteren, için, iste, olduğunu, ortaya, oyuncu, tevfik, Ünlü, verilen, İstanbul, zaman, Şehit
    • Görüntüleme: 15
    1 hafta önce 05:00 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Magazin Dünyasını Şoke Eden Ayrılık

On ay önce evlenen ünlü oyuncular Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanıyor. Temmuz ayında renkli bir düğünle gerçekleştirdikleri evlilikleri...

Başlatan ArtemiS, 3 Hafta önce 01:50 AM
    ama, ardından, bana, bir, cevabı, Çünkü, dışında, geldi, gelen, gibi, gidince, ile, ilk, iyi, işte, kabul, kalp, kara, oldu, önce, son, Ünlü, verdi, yazdığı, İstanbul
    • Görüntüleme: 33
    3 Hafta önce 01:50 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Gülben'in 3 Çocuğuna 3 Ayrı Dadı

Boşandıktan sonra 3 çocuğunun velayetini alan Gülben Ergen; Atlas Ares ve Güney'in her birine ayrı dadı tuttu. Albüm konser TV programı ve...

Başlatan ArtemiS, 3 Hafta önce 01:46 AM
    ala, ali, anlar, anne, arasındaki, bin, biri, buldu, bİr, canlı, Çocuklar, etti, evi, hafta, ile, lira, mustafa, mutluluk, oğlunun, oldukları, programı, vardı, yayı, yolu, zor
    • Görüntüleme: 27
    3 Hafta önce 01:46 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama "Ses Yok Boş Konuşuyorlar"

Sibel Can müzik dünyasının iki ünlü ismi Demet Akalın ve Gülben Ergen'i topa tuttu. Sibel Can; tv8'de katıldığı 'Böyle Bir Şey Var Mı?'...

Başlatan ArtemiS, 3 Hafta önce 01:40 AM
    bir, boş, böyle, demet akalın, gelince, güzel, hülya, hülya avşar, iki, ise, müzik, olarak, olduğunu, ortaya, resimleri, seda, ses, tut, var, yok, Şey
    • Görüntüleme: 32
    3 Hafta önce 01:40 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama İşte Akalın'ın Gizli Davetiyesi

Birbirlerine yaptıkları jestlerle magazin gündeminden hiç düşmeyen Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin düğün davetiyesini ilk kez Erol Köse yayınladı. ...

Başlatan ArtemiS, 3 Hafta önce 01:37 AM
    300, ardından, birbirlerine, gündemi, günü, haber, hiç, ilk, isim, iste, kez, kişiye, listesi, listesini, nisan, olan, oldu, önce, sadece, sonra, yap, yapacak, yaptıkları, yayı, İstanbul
    • Görüntüleme: 22
    3 Hafta önce 01:37 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Ata Demirer ve Özge Borak Nikahından İlk Kare

Ata Demirer Özge Borak ile bu akşam Kuruçeşme Suada'da gerçekleştirilen düğünle evlendi. Ata Demirer Eyvah Eyvah filmindeki rol arkadaşı...

Başlatan ArtemiS, 3 Hafta önce 01:36 AM
    300, ata, ata demirer, Çelik, Çetin, filmi, haber, ile, ilk, imzalı, kişinin, murat, rol, yaptı, İlk
    • Görüntüleme: 24
    3 Hafta önce 01:36 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Akbağ'ın Sözlerine Şaşırdım!

Ferdi Tayfur; oyuncu Demet Akbağ'ın geçtiğimiz hafta yaptığı "Ata Demirer yeni bir senaryo yazıyor ama önce Ferdi Ağabey'e gönderip böyle bir konu...

Başlatan ArtemiS, 03-24-2012 09:50 AM
    300, ama, asla, ata, aynı, bana, ben, bir, birlikte, böyle, düşü, geç, gibi, haber, hafta, ilgi, kadar, konu, onlar, oyuncu, önce, rol, sözleri, yap, yeni
    • Görüntüleme: 46
    03-24-2012 09:50 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Diğer Böbreğimi Bile Verebilirim

Yıllar önce istek şarkısını söylemediği iddiasıyla Hacı Tepe adlı hayranı tarafından vurulan Bülent Ersoy yıllar sonra olayın yaşandığı Adana'ya...

Başlatan ArtemiS, 03-24-2012 09:48 AM
    300, adana, ben, benim, bir, bunu, bülent, ersoy, git, gitti, haber, hatırla, ilgi, ilginç, istek, kent, konser, olayı, önce, ser, sonra, tarafından, veren, yap, yaptı
    • Görüntüleme: 37
    03-24-2012 09:48 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Seda Sayan Benim Hayat Poliçem

'Kemancı' şarkısının besteci ve söz yazarı Mehmet Yüzüak "Seda Sayan haricindeki bütün sanatçılara haklarımı haram ediyorum" dedi. ...

Başlatan ArtemiS, 03-24-2012 09:47 AM
    300, bana, benim, ediyorum, ekmek, etti, haber, hayat, ifade, mehmet, sana, seda, sor, taşıdı
    • Görüntüleme: 34
    03-24-2012 09:47 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Hangi Ekran Yüzü ile Ünlü Şarkıcı Barda Birbirine Girdi?

Bir ünlü şarkıcı ile ünlü bir sunucu dün gece barda birbirine girdi bardaklar havada uçuştu! . Şarkıcı Demet Akalın ile mahkemelik olduğu sunucu...

Başlatan ArtemiS, 03-24-2012 09:46 AM
    ali, başladı, bir, birbirlerine, bit, bitti, daha, devam, erken, gece, gel, güvenlik, hakkı, hakkında, hangi, havada, ile, kadınları, karar, kulübü, mehmet, olaylı, polis, Ünlü, Şarkıcı
    • Görüntüleme: 51
    03-24-2012 09:46 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Diva'nın Yeni İmajı Korkuttu

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı olarak anılan Bülent Ersoy saç rengini değiştirdi. Türk Sanat Müziği'nin en önemli seslerindeni biri...

Başlatan ArtemiS, 01-28-2012 06:32 PM
    300, aslı, aslında, biri, böyle, bülent, çıktı, daha, değiş, defa, ersoy, eşsiz, gelen, getirdi, gündeme, haber, korkuttu, olan, olarak, önce, rengi, saç, sana, türkiye, yeni
    • Görüntüleme: 72
    01-28-2012 06:32 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama İyileşmeden Düğün Yok!

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'la 20 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda yapacağı düğünü erteleme nedeni ortaya çıktı! İbrahim Tatlıses...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 09:00 AM
    başkanı, ben, bir, bugü, daha, devam, fatih, galatasaray , hasta, hastalığı, hayat, kadar, mart, ocak, olacak, olan, olur, recep, sana, senden, seni, tarihi, tedavisi, yok, zaman
    • Görüntüleme: 117
    01-20-2012 09:00 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Beraber Poz Vermiyorlar

Ünlü sinema eleştirmeni Ömür Gedik sevgilisi Ferhat Göçer'i bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ünlü sinema eleştirmeni Ömür Gedik sevgilisi...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:59 AM
    ala, alan, beraber, bir, birlikte, dinle, fazla, geldi, hasta, hastane, hiçbir, kaçı, kaya, olsun, resimleri, sana, sevgilisi, tatil, Ünlü, yapan, İstanbul, İzmir, zaman
    • Görüntüleme: 57
    01-20-2012 08:59 AM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Katy Perry Çizgi Karakter Oluyor

Büyük bir aşkla evlendiği şarkıcı Russel Brand'den geçtiğimiz haftalarda boşanan Katy Perry özel hayatında olmasa da profesyonel yaşamında...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:58 AM
    ayı, baş, bir, çıkacak, geç, güzel, hayal, hayatı, hayatında, hep, kendisini, mart, olan, olarak, oldu, oluyor, oyununu, resimleri, rol, tek, video
    • Görüntüleme: 169
    01-20-2012 08:58 AM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Cem'in Özeline Karışamam!

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile aldığı evlilik kararı hakkında yorum yapmaktan kaçındı: "Özel hayata karışmam!"....

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:56 AM
    ben, bir, cem, düşü, düşünceleri, etti, eurovision, genç, hakkı, hakkında, hayata, ile, ilgili, isim, izlemeye, kaçı, Özel, resimleri, son, soru, Ünlü, yağ, yüzde, yılmaz, ziyaret
    • Görüntüleme: 85
    01-20-2012 08:56 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Tuba'nın Duble Sevinci!

Onur Saylak ile evliliğini sürdüren ve hamile olan Tuba Büyüküstün önceki gece saat 3.00 sıralarında Fulya Acıbadem Hastanesi'nde ikizlerini dünyaya...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:54 AM
    2011, aldı, aslı, bebek, bir, dizisinde, etme, filmi, gece, gibi, güzel, hasta, ile, kadar, kendisini, olan, oyuncu, saat, sana, sevinci, tarihi, temmuz, tiyatro, tuba, yine
    • Görüntüleme: 81
    01-20-2012 08:54 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Böyle Haber Mutlu Eder

Kenan İmirzalıoğlu ayrıldığı iddia edilen İzmirli manken sevgilisi Özge Akbulut'la Nişantaşı'nda düzenlenen bir partiye el ele katılarak dedikoduları...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:53 AM
    aşı, bir, boyle, böyle, dizisini, dizisinin, eder, edilen, ele, ezel, gördüğü, haber, ilgi, kenan İmirzalıoğlu, mutlu, oyuncu, resimleri, sevgilisi, Ünlü, yalanladı
    • Görüntüleme: 55
    01-20-2012 08:53 AM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Özge'nin 'Sabancı' Hasreti Bitti

Askerden dönen Hacı Sabancı ilk iş olarak sevgilisi Özge Ulusoy'la Cem Yılmaz'ı izledi. Sayılı gün çabuk bitti ve Arzu-Ömer Sabancı çiftinin...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 08:52 AM
    ala, ardından, atmış, ben, bit, bitti, cem, dikkat, dönen, geldi, gelen, genç, hasret, ilgili, ilk, konusu, mesaj, olarak, Ömer, programı, resimleri, sevgililer, sevinci, verdi, yılmaz
    • Görüntüleme: 65
    01-20-2012 08:52 AM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 13 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız