Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Çocuklara Animasyon & Çizgi Filmler & Oyunlar isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Ay dedenin paltosunu Kim giydirir anne? Gözlüğünü bastonunu Kim bulup verir eline Yıldızlar mı verir? Yıldızlar ay dedenin Torunları mı anne?
y-blzd5Cfdg
tIptPvbcjeI
Çocukların severek oynadığı sokak oyunları unutulmaya yüz tuttu. Birçok çocuk yağ satarım bal satarım çelik-çomak uzuneşek topaç aşık körebe...
Parmak ve Yüzük Kukla Örnekleri
Karagöz ve hacivat konuşmaları - Karagöz ve hacivat kısa konuşmaları - Karagöz hacivat konuşmaları - Hacivat karagöz konuşma - Hacivat Karagöz...
Hürrem'in şehzadesine söylediği Rusça ninni çok merak edildi. Ninninin Ukraynacası (orjinali) Ой люлилюлии.... Налетіли вули Налетіли вули...
Maniler -Ayvalar dilim dilim Darılmış benim gülüm Ben gülüme ne dedim Kurusun ağzım dilim Ak koyun kuzusuna Gün tutmuş postusuna Ne...
LEYLEK Leylek leylek havada Yumurtası tavada Gel bizim hayata Hayat kapısı kitli Leyleğin başı bitli. KUZU Kuzu kuzu me Bin tepeme
REDKİT BELALI MİRAS 1 http://cocukfilmi.blogspot.com/2009/08/red-kit-belali-miras-1.html REDKİT BELALI MİRAS 2 ...
Şirinler (İngilizce: The Smurfs Orjinal: Les Schtroumpfs) Belçikalı (babası İngiliz) çizer Pierre Culliford'un (yaygın olarak bilinen adıyla:...
Ülkemizde tek kanallı zamanlarda ünlenen ve vazgeçilmez hale gelen yapımlardan biridir Red Kit. Telif haklarının alavare dalavere ile kolayca...
Avrupa Konseyi internette şiddete karşı oyun geliştirdi.Avrupa Konseyi 7-10 yaş arası çocukların her türlü şiddetten korunmasına yardımcı olmak...
2 kişi ve 16 şar 16 şar paylaştırılmak üzere toplam 32 taşla oynanan oyunda oyuncular önlerine karşılıklı 4 er çukur kazar ve her çukurun içinde 4...
En az 6 kişi ile oynanan bu oyunda 1 cezacı vardır. Çocukların hepsi birer birer bir meyva ismi alırlar ve bunu birbirlerine söylerler. Dairede...
En az 5 kişi ile oynanan oyunda her çocuk ellerindeki sopa ile daireler çizer. 1 sopa fazla vardır ve o sopayla ebeyi seçmek için her çocuk sopayı...
Kanser Hastası Çocuk Ve Ergenler İçin Geliştirilen Bilgisayar Oyunu "Re-mıssıon" Tedavilerin Etkisini Arttırıyor Bu Oyun Kanser Hücrelerini...
“Oynamayan tay at olmaz...” Oyun; çocuğun doğal olarak güdülendiği ve belirli bir amacı olmayan yetişkinler tarafından değil çocuğun koyduğu...
Şu anda 2 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 2 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları