Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Okul Öncesi Eğitim isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Çocuk Hakları Sözleşmesi Konumuz çocuklar olduğu için bizde sizlere çocukların sahip olduğu hakları hatırlatmak istedik. Biliyorsunuz ki bugün...
Çocukların Haklarını Nasıl Koruyabilirsiniz? • Kimler çocuktur? • Çocukların temel hakları nelerdir? • Velayet ve vesayet nedir? • Çocuğun...
Çocukla aynı dili konuşmak Çocukla iletişimde pek çoğumuzda kendi yargı eşiklerimize göre davranıldığı görülmektedir. Uygulamalarda disipline...
Dil Gelişimi 1. Günlük deneyimlerini anlatır. 2. Birbirini izleyen üç emir tümcesinde istenileni sırası ile yerine getirir. 3. Tekil ve...
Okul seçiyorum ne yapmalıyım? Çocuk için okula başlamak (ister okul öncesi ister ilkokul olsun) bir sürü yeni deneyim elde edeceği yeni bir...
Çocukta Yaratıcılık Gelişimi Yaratıcılığın gelişimi kişinin diğer gelişim alanlarından oldukça farklıdır. Bu yüzden anne baba ve eğitimcilerin...
ANA OKULUNA BAŞLAMADAN ÖNCE Doktorunuza çocuğunuzun • Fiziksel gelişimi • Sıkça geçirdiği hastalıklar (soğuk algınlığı boğaz ağrısı karın...
Açarsam dünya olur yakarsam kül olur HARİTA Açtım okudum dalından yedim doydum balından. KİTAP Adam saçlarını ıslatmadan şampuanlamış...
bizzzzzzz yapptııııkkkkkkkkkkkkk
Anaokulu yaşantısı ilkokul deneyimine önemli bir hazırlık sürecidir. Ebeveyn ve öğretmenler tarafından bilinçle yönlendirilen bir anaokulu deneyimi...
Anaokuluna başlayacağı için pek bir mutlu gözüküyordu... Herkese “Ben artık okula gideceğim... Büyüdüm...” diyordu... Fakat o gün öğretmeni ile...
İletişimin temel ilkelerinden biri ‘’iki kişi arasındaki ilişkinin’’ zaman içinde paylaşılan deneyimlerle ortak geçirilen zamanın katkısıyla...
Gelecek eğitim öğretim yılından itibaren yüzde 53′ün üzerinde başarı sağlanan çok sayıda ilde daha okul öncesi eğitimin zorunlu olacağını söyleyen...
1. Okul Öncesi Eğitim Nedir? Okul Öncesi Eğitimi doğumdan zorunlu eğitim yaşına kadar çocukların gelişim özellikleri bireysel farklılıkları...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları