KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Okul Öncesi Eğitim

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Okul Öncesi Eğitim isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Toplam 14 adet konudan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Okul Öncesi Eğitim

1. Google Arama Çocuk Hakları Sözleşmesi

Çocuk Hakları Sözleşmesi Konumuz çocuklar olduğu için bizde sizlere çocukların sahip olduğu hakları hatırlatmak istedik. Biliyorsunuz ki bugün...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:29 AM
    aile, aracını, barış, ben, beni, benim, bugü, Çocuk, daha, destek, devlet, edilen, erkek, farklı, gelen, geliş, kara, olan, olsun, olur, spor, suç, tedavi, yüzünden, zaman
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 184
    10-30-2011 08:29 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Çocukların Haklarını Nasıl Koruyabilirsiniz?

Çocukların Haklarını Nasıl Koruyabilirsiniz? • Kimler çocuktur? • Çocukların temel hakları nelerdir? • Velayet ve vesayet nedir? • Çocuğun...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:28 AM
    aile, ayi, bağlı, biz, daha, edilen, eğitim, etmek, eylem, genç, güvenlik, hakkında, kabul, kalan, kimsenin, kişisel, neden, okuldan, olan, telefon, uyuşturucu, yapan, yaşayan, yoksun, İstanbul
    • Görüntüleme: 66
    10-30-2011 08:28 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Okul Öncesi Eğitim-5

Çocukla aynı dili konuşmak Çocukla iletişimde pek çoğumuzda kendi yargı eşiklerimize göre davranıldığı görülmektedir. Uygulamalarda disipline...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:27 AM
    baş, bebek, Çünkü, daha, durum, eğitim, etme, eylemi, farklı, ile, kabul, kadar, kendisini, okul, olacak, olsa, oyun, sevgi, tiye, var, yaptıkları, yargı, yoksa, yolu, zor
    • Görüntüleme: 78
    10-30-2011 08:27 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Okul Öncesi Eğitim-4

Dil Gelişimi 1. Günlük deneyimlerini anlatır. 2. Birbirini izleyen üç emir tümcesinde istenileni sırası ile yerine getirir. 3. Tekil ve...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:26 AM
    anlamları, anlar, basit, birbirine, cevaplar, daha, dil, eder, eğitim, getirir, gibi, ile, iste, karşı, neden, okul, olarak, olur, Öncesi, soru, soruları, uygun, yeri, yerine, zaman
    • Görüntüleme: 92
    10-30-2011 08:26 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Okul Öncesi Eğitim-3

Okul seçiyorum ne yapmalıyım? Çocuk için okula başlamak (ister okul öncesi ister ilkokul olsun) bir sürü yeni deneyim elde edeceği yeni bir...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:25 AM
    aile, ailenin, alınacak, bilgiler, bir, böyle, daha, düşü, edilen, eğitim, erken, gelir, ileri, ilgili, nedir, okul, olacak, olsun, Öncesi, son, tarafından, yeni, yolu, yolunda, yönleri
    • Görüntüleme: 58
    10-30-2011 08:25 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Okul Öncesi Eğitim-2

Çocukta Yaratıcılık Gelişimi Yaratıcılığın gelişimi kişinin diğer gelişim alanlarından oldukça farklıdır. Bu yüzden anne baba ve eğitimcilerin...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:24 AM
    bebek, Çocuk, Çocuklar, daha, devam, dini, drama, durum, düşü, eğitim, etme, etmek, ilgili, kabul, kadar, okul, olan, olur, Öncesi, önemi, sana, tahmin, yaş, yine, yüzde
    • Görüntüleme: 72
    10-30-2011 08:24 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Okul Öncesi Eğitim-1

ANA OKULUNA BAŞLAMADAN ÖNCE Doktorunuza çocuğunuzun • Fiziksel gelişimi • Sıkça geçirdiği hastalıklar (soğuk algınlığı boğaz ağrısı karın...

Başlatan GuLce, 10-30-2011 08:23 AM
    ağrısı, ana, bilgi, bir, Çocuğunuz, defa, diş, dışında, eğitim, genel, hakkı, hakkında, hastalıklar, ilaç, ile, ilgili, kilo, mutlaka, okul, olan, olarak, Öncesi, sağlığı, soru, sorunu
    • Görüntüleme: 68
    10-30-2011 08:23 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Red face Okul öncesi bilmeceler :)

Açarsam dünya olur yakarsam kül olur HARİTA Açtım okudum dalından yedim doydum balından. KİTAP Adam saçlarını ıslatmadan şampuanlamış...

Başlatan PRenS`eS, 02-13-2011 09:38 PM
    • Görüntüleme: 718
    02-13-2011 09:38 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Smile Okul öncesi sayı grafiği(meyveler)-ve makasımız...

bizzzzzzz yapptııııkkkkkkkkkkkkk

Başlatan PRenS`eS, 02-13-2011 09:35 PM
    • Görüntüleme: 792
    02-13-2011 09:35 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama okul öncesi anaokulu neden gerekline zamannasıl başlanmalı ?

Anaokulu yaşantısı ilkokul deneyimine önemli bir hazırlık sürecidir. Ebeveyn ve öğretmenler tarafından bilinçle yönlendirilen bir anaokulu deneyimi...

Başlatan aSiL_kıSs, 04-27-2010 02:25 AM
    aile, bağlantılı, bal, bir, bugü, Çocuk, daha, devam, eğitim, etmek, gelen, günü, hakkında, konu, okul, okuldan, olan, saati, sabah, sağlıklı, sen, sizi, yapıyor, yüzde, ziyareti
    • Görüntüleme: 534
    04-27-2010 02:25 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Okul öncesi egitimlerden biri ANAOKULU !

Anaokuluna başlayacağı için pek bir mutlu gözüküyordu... Herkese “Ben artık okula gideceğim... Büyüdüm...” diyordu... Fakat o gün öğretmeni ile...

Başlatan aSiL_kıSs, 04-27-2010 02:15 AM
    annesi, ben, bir, bugü, Çünkü, dahil, eğitim, etmek, gelince, geliş, günü, hakkında, hazırlıkları, ile, kendisini, mutlu, okul, olacak, oyun, sabah, seni, sizi, sohbet, tutumu, yeni
    • Görüntüleme: 229
    04-27-2010 02:15 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama okul öncesi eğitimde ebeveynin çocuğuyla kaliteli zaman geçirmesi şart

İletişimin temel ilkelerinden biri ‘’iki kişi arasındaki ilişkinin’’ zaman içinde paylaşılan deneyimlerle ortak geçirilen zamanın katkısıyla...

Başlatan aSiL_kıSs, 04-27-2010 01:56 AM
    açmak, aile, arasındaki, aslı, daha, dahil, dersleri, durum, dışında, ebeveynin, farklı, gelir, genel, ilgili, ilişkinin, kadar, kolay, okul, olur, saat, sevgi, sizi, sohbet, temel, zaman
    • Görüntüleme: 350
    04-27-2010 01:56 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama 7 çok geç

Gelecek eğitim öğretim yılından itibaren yüzde 53′ün üzerinde başarı sağlanan çok sayıda ilde daha okul öncesi eğitimin zorunlu olacağını söyleyen...

Başlatan LoV3, 04-23-2010 08:35 PM
    başarısı, benim, bilen, bilmiyor, bir, bugü, bunu, daha, devam, diyor, eğitim, eğitime, etti, git, kadar, okul, olan, oluyor, Öğretmen, var, yapıyor, yaş, yüzde, yılı, zaman
    • Görüntüleme: 152
    04-23-2010 08:35 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Okul Öncesi Eğitim Nedir?

1. Okul Öncesi Eğitim Nedir? Okul Öncesi Eğitimi doğumdan zorunlu eğitim yaşına kadar çocukların gelişim özellikleri bireysel farklılıkları...

Başlatan EfeKentLi, 04-22-2010 11:33 PM
    aile, ailenin, aydı, Çocuklar, destek, düşü, dışında, eğitim, eğitime, ferah, iyi, kadar, kaza, kişilik, kolay, nedir, okul, olan, oyun, Öncesi, sağlıklı, sana, tarafından, yönleri, yüzde
    • Görüntüleme: 160
    04-22-2010 11:33 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız