KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Masallar

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Masallar isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 82 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Masallar

1. Google Arama KardeLen maSalı

Bir varmış bir yokmuş uzak ülkelerin birinde dağların doruklarında güzeller güzeli Dağ Fulyası yaşarmış. Baharın ilk belirtileriyle uzun kar...

Başlatan NaRe,  5 Gün önce 01:34 PM
    altında, annesi, annesini, arkası, baharı, bin, bir, birde, bugü, Çünkü, daha, devam, etmek, farklı, huzur, hüzünlü, kendisini, kez, mükemmel, son, yanlış, yaptıkları, yaz, yeni, yüzünden
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 11
    5 Gün önce 01:34 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Yaşanmış BİR Sevda MASALI

Yaşanmış Bir Sevda Masalı “(*)Dünyada iki gül olsun biri kırmızı biri beyaz sen beni unutursan kırmızı gül solsun ben seni unutursam beyaz gül...

Başlatan Karçiçeği, 12-26-2011 05:59 PM
    ahenk, aile, ailenin, aslı, beni, beyaz, bir, daha, dair, desen, genç, kadar, oda, olacak, olan, olsun, razı, sabah, sen, seni, sevda, yiyerek, yıllarca, zaman, ziyaret
    • Görüntüleme: 8
    12-26-2011 05:59 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Deniz Yıldızı

Bir zamanlar yazılarını yazmak üzere okyanus sahiline giden aydın bir adam varmış. Çalışmaya başlamadan önce sahilde bir yürüyüş yaparmış. Bir gün...

Başlatan NaRe, 12-24-2011 07:07 PM
    aklı, aydı, bir, biri, böyle, bunu, çoktan, Çünkü, daha, düşü, fark, gece, genç, geriye, güneş, kaç, koşuyor, neden, olmamış, oyuncu, sabah, yapan, yatak, yazıları, yürürken
    • Görüntüleme: 31
    12-24-2011 07:07 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Aşkın Büyüklüğü

Bir zamanlar bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk Üzüntü Bilgi ve tüm diğerleri Aşk dahil. Bir gün adanın batmakta olduğu...

Başlatan NaRe, 12-24-2011 07:04 PM
    aşk, bana, beni, bir, birde, bunu, Çünkü, daha, dahil, devam, etmek, etti, fark, güzel, haber, kadar, kalan, kim, mutluluk, neden, olan, sana, seni, yok, yolu
    • Görüntüleme: 11
    12-24-2011 07:04 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Küçüğüm

Aynı sokakta oturuyorduk. Her gün bir kızla geliyordu .Adı esrarengizdi herkes onun hakkında farklı şeyler söylerdi. Fakat kimse gerçeği bilmezdi....

Başlatan NaRe, 12-24-2011 07:02 PM
    ama, bana, bir, dedim, edecek, evi, farklı, gece, geldi, gelen, gelir, gibi, güzel, hakkında, hasta, hiç, kadar, konuşmaz, seni, seviyorum, yaş, yine, yolda, yolu, İntihar
    • Görüntüleme: 12
    12-24-2011 07:02 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama keleoglan ünlü falcı

Günün birinde Keloğlan gurbete çıkmaya karar vermiş. Heybesini hazırlamış anasıyla helallaşmış çıkmış yola. Sırtında torbası elinde değneğiyle...

Başlatan Aytac, 07-11-2011 02:57 AM
    açlıktan, altında, arkası, ben, biz, bugü, Çünkü, daha, etmiş, gece, günü, haber, hayat, kadar, kalan, mutlu, odası, oğluna, olacak, olsun, sana, seni, sırrı, yazdığı, yokluk
    • Görüntüleme: 158
    07-11-2011 02:57 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Kurbaga Prens

Grimm Kardeşler KURBAĞA PRENS Bir zamanlar yedii güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış.Güzel günlerde sarayın...

Başlatan Aytac, 07-11-2011 02:56 AM
    atmış, babası, başlamak, ben, benimle, bunu, devam, etmiş, git, gözyaşları, güzel, hem, ilgili, kim, köşeye, nefret, odası, olan, prenses, seni, senin, sonra, tek, unutma, verilen
    • Görüntüleme: 44
    07-11-2011 02:56 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Meraklı Tavşan

Zıpzıp küçücük şeker gibi bir tavşancıktı. Fakat kötü bir huyu vardı. Çok meraklıydı. O küçücük simsiyah burnunu Her şeye sokardı. Gün geçmezdi ki...

Başlatan Aytac, 07-11-2011 02:55 AM
    600, annesi, arkası, ben, beni, bir, birde, daha, etti, evi, gece, geldi, git, haber, hiç, ile, kaç, kadar, kafes, olan, onardı, sana, seni, yolu, yüzünden
    • Görüntüleme: 60
    07-11-2011 02:55 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Fareleri Köyün kavalcısı

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde develer tellalken pireler berberken ben annemin beşiğini tıngır mıngır sallarken;...

Başlatan Aytac, 07-11-2011 02:53 AM
    aldı, altında, arkası, bana, başarısı, ben, bir, biz, daha, devam, gece, gelince, güzel, ile, kabul, kadar, mutluluk, odası, olan, olsa, olur, oyun, ödülünü, yolu, zaman
    • Görüntüleme: 49
    07-11-2011 02:53 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Yakışıklı Geyik

Yakışıklı Geyik Tibet munçağının Hani adında bir papağanı vardı. Munçak Hani’yi satmak istiyordu fakat kimse Hani’yi almaya yanaşmıyordu. İşte...

Başlatan aLya, 06-25-2011 05:12 PM
    baharı, bakan, başkanı, benim, bir, bugü, buldu, daha, dışında, gece, gelince, gidince, kabul, olacak, olur, sabah, sağ, sevgi, suç, verdi, yanlış, yaptıkları, yapıyor, yeni, ziyarete
    • Görüntüleme: 48
    06-25-2011 05:12 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Akrep ile Kurbağa

Akrep ile Kurbağa Bir gün kara bir akrep yolculuğa çıkmıştı.Yolu epeyce uzundu yorgundu ve acıkmıştı.Bir dereye rastladı; uzun geniş bir dere Bir...

Başlatan aLya, 06-25-2011 05:09 PM
    akrep, bana, bir, biz, böyle, etti, gelince, genç, hiç, ile, kadar, kara, köprü, nedir, olsa, olsun, olur, olursun, seni, sözleri, yapacak, yaptı, yok, yolu, zor
    • Görüntüleme: 72
    06-25-2011 05:09 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Eyaz (Ayaz)ın marifeti

Eyaz (Ayaz)ın marifeti Bir gün beyleri Gazneli Mahmuta “Ayaz denilen bu kölenin ne marifeti var ki sen ona otuz kişinin maaşı kadar maaş...

Başlatan aLya, 06-25-2011 05:04 PM
    ava, ayrıntılı, beyin, bir, biri, böyle, bunu, çıktı, geldi, geriye, git, hakkında, ile, kadar, neden, nereye, olarak, sen, sizi, tahmin, tek, var, yap, yaptıkları, zaman
    • Görüntüleme: 71
    06-25-2011 05:04 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Keloğlan Akıl Küpü

Keloğlan Akıl Küpü Bir varmış bir yokmuş. evvel zaman icinde kalbur saman içinde Allah`ın kulu çokmuş bir dağın başında bir ormanın...

Başlatan aLya, 06-25-2011 05:01 PM
    aklı, allah, annesi, başında, bir, birbirlerine, böyle, bunu, destek, dünyada, düşü, güldüren, günler, ici, köşeye, kurula, mutluluk, oğlunun, saat, sus, tek, yatağında, yolu, zaman, zor
    • Görüntüleme: 144
    06-25-2011 05:01 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi

Hiç Yakışıklı Bir Adam Değildi Moses Mendelssohn hic yakisikli bir adam degildi. Cok kisa boyunun olmasi yani sira cok garip bir de kamburu...

Başlatan eSRa, 05-31-2011 07:11 PM
    bana, bir, biri, bulundu, daha, erkek, gif, git, günü, güzel, hic, hiç, ici, icin, kez, kisa, nesini, olacak, olur, red, son, soru, sözleri, yine, ziyarete
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 105
    06-08-2011 12:25 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Aslan Payı

Evvel zaman içinde bir gün Kısrak keçi ve kız kardeşleri koyun Bir aslanla birlik olmuşlar. Yaman bir aslanmış bu çevrenin derebeyi. Kazançta...

Başlatan zifiriyim, 04-22-2011 05:31 PM
    • Görüntüleme: 124
    04-22-2011 05:31 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama kartanesi

Bir varmışbir yokmuş... Eski çağlarda kuzey ülkelerinden birinde ormanlar içindeki küçük bir köyde Daniel adında bir çiftçi ve Anna adındaki karısı...

Başlatan zifiriyim, 04-22-2011 05:29 PM
    • Görüntüleme: 78
    04-22-2011 05:29 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama YakIsIkLI GeyiK.

Tibet munçağının Hani adında bir papağanı vardı. Munçak Hani’yi satmak istiyordu fakat kimse Hani’yi almaya yanaşmıyordu. İşte az önce tavşanın...

Başlatan CadaLoZz, 07-04-2010 11:50 PM
    baharı, bakan, başkanı, benim, bir, bugü, buldu, daha, dışında, gece, gelince, gidince, kabul, olacak, olur, sabah, sağ, sevgi, suç, verdi, yanlış, yaptıkları, yapıyor, yeni, ziyarete
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 135
    01-18-2011 01:29 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Eski Bir Letonya MasaLi

"Çok eski zamanlardan birinde kötü bir âdet varmış. Yaşlılar artık iyice ihtiyarlayıp iş yapamaz duruma geldiklerinde ormana götürülür orada yırtıcı...

Başlatan CadaLoZz, 07-05-2010 10:24 PM
    aile, arkası, bir, Çünkü, düşü, edecek, etmiş, evi, fark, hayat, hic, ilaç, ilgili, kabul, kadar, kış, masal, oğluna, olacak, olan, sen, seni, soru, yapacak, yoksa
    • Görüntüleme: 137
    07-05-2010 10:24 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama KertenkeLenin HayaL 'i

Büyük Sahra Çölü’ nün ortalarına yakın bir yerde uçsuz bucaksız kum yığınlarının arasında bir kertenkele yaşıyordu. Gündüzleri kızgın güneş...

Başlatan CadaLoZz, 07-04-2010 11:53 PM
    altında, arkası, aydı, ben, bir, bırak, Çünkü, daha, devam, durum, geldi, gelen, gelir, giriş, kendisini, olacak, sabah, sahte, seni, tamir, yapıyor, yaz, yok, zaman, zor
    • Görüntüleme: 100
    07-04-2010 11:53 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama KirPi iLe TiLki

Güneşli bir günde anne kurbağa ile yavrusu dere kenarında gezintiye çıkmışlardı. Yavru kurbağa yerinde duramıyor oradan oraya hopluyordu. Bir...

Başlatan CadaLoZz, 07-04-2010 11:52 PM
    açıldı, atıldı, ben, bir, biz, buldu, daha, etmek, etti, gece, gelen, haber, hap, ile, olan, olsun, oluyor, senden, son, tiye, yaptıkları, yaralı, yolu, yürürken, İşleri
    • Görüntüleme: 101
    07-04-2010 11:52 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız