KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Eğitim Haberleri

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Eğitim Haberleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 95 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Eğitim Haberleri

1. Google Arama Toplu Sözleşmelerde Hükümetin Resmi Teklifi Belli Oldu

Hükümet zam teklifini 14 mayıs itibariyle sundu. Bakan Çelik'in yaptığı resmi açıklamaya göre 2012 yılı için yüzde 3+3 2013 yılı için ise yüzde 2+3...

Başlatan Miranda, 1 gün önce 07:03 PM
    bakan, bit, bulundu, Çelik, göre, haber, hükümeti, için, ise, memurlar, oldu, red, resmi, sundu, teklifi, yap, yüzde, yılı
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 10
    1 gün önce 07:03 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama 5 Bin İlköğretim Okulu İmam Hatip Yapılacak

5 Bin İlköğretim Okulu İmam Hatip Yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nın İlköğretim Yasası'nda yaptığı değişiklikle birlikte yurt genelinde 5...

Başlatan Miranda,  2 Gün önce 10:04 PM
    bakanı, başladı, bin, birlikte, bunu, çıkış, eğitim, gibi, giriş, hazırlıkları, için, lisesi, milli, olarak, ortak, Ömer, red, verdi, yapılacak, yaş, yeni, yurt
    • Görüntüleme: 17
    2 Gün önce 10:04 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Okul Sütü Projesi Başladı

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Bakan Eker bugün başlatılan 'Okul Sütü Projesi' kapsamında Sincan İl Genel...

Başlatan ArtemiS, 2 Hafta önce 06:44 PM
    barış, bin, bir, bugü, dağıtıldı, devam, edildi, eğitim, etmiş, etti, giriş, günü, ile, milli, okul, olacak, Ömer, projesi, red, türkiye, yapıyor, yeni, yolu, yüzde, İstanbul
    • Görüntüleme: 32
    2 Hafta önce 06:44 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Bu öneri öğretim elemenlarını sevindirecek

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Başkanlığı'na Yükseköğretim Kanununda Değişiklik Yapılması...

Başlatan ArtemiS, 2 Hafta önce 06:36 PM
    adı, bağlı, bir, böyle, chp, devlet, dışında, eğitim, genel, gören, hakkı, hakkında, konusu, milletvekili, olan, oldukları, Özel, sundu, teklifi, temel, uyarı, veli, yerine, yükseköğretim, İstanbul
    • Görüntüleme: 25
    2 Hafta önce 06:36 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama LYS adaylarından müjdeli haber

24 -30 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan 2012 LYS'ye başvuramayan adayların ÖSYM'den istediği ek süreye olumlu yanıt geldi Adaylar...

Başlatan ArtemiS, 2 Hafta önce 06:27 PM
    bildirdi, bir, bit, günü, haber, için, ise, isteyen, kadar, mağdur, nisan, saat, soru, süresini, sınav, tan, veren, verilmesi, yaşadığı, yaşadığını, zaman
    • Görüntüleme: 21
    2 Hafta önce 06:27 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Yeni öğretmenler bir yıl staj yapacak

Öğretmen olmak iyice zorlaşıyor. KPSS´ye katılıp yüksek puan almaları gereken öğretmen adayları atamaları yapılınca bir yıl stajyer sayılacaklar....

Başlatan ArtemiS, 02-16-2012 09:37 PM
    ağustos, artı, ayi, bakanı, bin, bir, bugü, bunu, eğitim, hangi, ilgili, kadar, kadro, karar, olacak, olduğunu, olmak, Öğretmen, Ömer, puan, soru, yapacak, yeni, yerde, zaman
    • Görüntüleme: 84
    02-16-2012 09:37 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama YÖK protestosuna çifte cezalandırma

YÖK´e dokunan da yanıyor. Pamukkale Üniversitesi YÖK protestosu´nda yer aldıkları gerekçesiyle soruşturma açtığı öğrencilerden S.Ç ´ye 1 aylık...

Başlatan ArtemiS, 02-16-2012 09:35 PM
    ala, alan, başkanı, cezası, edildi, gelen, gören, gösteren, hakkı, hakkında, karşı, kayıtları, konuş, mart, odası, olarak, oldu, soruşturma, soruşturması, tepki, uzaklaştırıldı, verdi, yap, yılı, Şubat
    • Görüntüleme: 64
    02-16-2012 09:35 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Lisede kavgayı bitiren proje

Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumlarındaki şiddeti nasıl azaltacağının planlamasını dahi yapmazken İzmir´deki bir lise bu konuya çözüm bulmuşa...

Başlatan ArtemiS, 02-16-2012 09:30 PM
    barış, bir, devam, dışında, eğitim, erkek, etmek, etti, farklı, geldi, gelen, günü, gününde, ile, kabul, kavgayı, milli, müdürü, projesi, sen, tartışmaları, tartıştığı, verdi, yapan, yüzde
    • Görüntüleme: 64
    02-16-2012 09:30 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama 17 Bin Öğretmen Bir Yıl Staj Yapacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer alacakları 17 bin öğretmen kadrosuyla ilgili açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer alacakları...

Başlatan ArtemiS, 01-21-2012 05:10 PM
    300, anadolu, ardından, artı, ata, atatürk, benim, bin, bir, bugü, bulundu, devam, eğitim, haber, milli, olacak, Ödülleri, Öğretmen, Ömer, spor, uluslararası, yapacak, yeni, İstanbul, zaman
    • Görüntüleme: 83
    01-21-2012 05:10 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Atanamayan Öğretmenlere Müjde!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Şubat ayında atanacak öğretmen sayısını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den atanamayan öğretmenlere...

Başlatan ArtemiS, 01-20-2012 06:21 PM
    açıkladı, ata, atama, bakanı, başında, bildirdi, bin, bir, bugü, bulundu, eğitim, geldi, hangi, ise, kaç, kadro, karar, kaza, milli, olarak, Ömer, verdi, yap, yeni, Şubat
    • Görüntüleme: 70
    01-20-2012 06:21 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Akşam liseleri sınıfı geçemedi

İstanbul'da 61 akşam lisesinden 19’u usulsüzlük veya fiziki mekanların eksikliği gibi nedenlerle kapatıldı. 31 liseye de geçici kapatma cezası...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:31 PM
    aldı, aldılar, alındı, bildirdi, bir, bunu, cezası, derse, devam, eğitim, gelen, gibi, ilgili, kadar, lisesi, milli, müdürü, önce, sonucu, sözleri, tarafından, türkiye, uyarı, yapılan, İstanbul
    • Görüntüleme: 52
    01-11-2012 02:31 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tarihi kararlar

Milli Eğitim Şurası'nda önemli kararlar alındı.Milli Eğitim Şurası'nda zorunlu eğitim süresinin lise dahil 13 yıla çıkarılması ilköğretim okullarında...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:29 PM
    ardından, barış, başkanı, bir, biz, bugü, daha, dahil, edildi, eğitim, ettiler, farklı, genel, güvenlik, kabul, lise, milli, müdürü, Ömer, serbest, tarihi, yanlış, yöneticileri, yürürken, zaman
    • Görüntüleme: 65
    01-11-2012 02:29 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Van'daki okullara yarıyıl tatili yok

Milli Eğitim Bakanlığı Van'da yaşanan deprem nedeniyle eğitime verilen aranın telafisi için bu bölgede yarıyıl tatilindeki iş günlerinde de eğitime...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:28 PM
    2011, bildirdi, biri, deprem, devam, dışında, eğitim, eğitime, ekim, etmek, günleri, hafta, haziran, kalan, milli, ocak, okul, orta, öğrencilere, saati, tarafından, van, yapılan, yok, yılı
    • Görüntüleme: 78
    01-11-2012 02:28 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Bakan Dinçer:Sınıf geçme sistemini değiştireceğiz

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer eğitim sisteminde dershaneye ve sınavlara olan ihtiyacın azalması yönünde bir çalışma başlattıklarını söyledi. Dinçer...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:27 PM
    ava, bakan, ben, bir, biz, böyle, bugü, bunu, daha, dersleri, eğitim, etti, güzel, ilgili, iyi, kabul, milli, olan, oldu, Ömer, sana, sizi, yine, İstanbul, zaman
    • Görüntüleme: 54
    01-11-2012 02:27 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Okullarımızı mahalle halkı da kullanacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ''Okullarımız Hayat Olsun'' Projesinin şehirlere ve özellikle de mahallelere yeni imkanlar vereceğini belirterek...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:26 PM
    aile, bir, biz, bugü, Çünkü, dersleri, devam, dünya, dışında, eğitim, etti, evi, farklı, hayat, kolay, milli, olacak, olan, olsun, oyun, Ömer, projesi, spor, yaşayan, yeni
    • Görüntüleme: 67
    01-11-2012 02:26 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Yeni YÖK kanunu geliyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ''Bu çerçevede akademik ve toplumsal talepleri dikkate alan çağdaş ölçütlere uygun yeni bir Yükseköğretim...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:25 PM
    ala, başkanı, bir, biri, bulundu, daha, etti, gibi, gündemi, hem, konusu, olacak, olarak, olduğunu, olduğunun, olmak, olmaktan, renkli, teslim, türkiye, uygun, var, yeni, yükseköğretim, zor
    • Görüntüleme: 56
    01-11-2012 02:25 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Öğrenci nöbetleri kalkmıyor

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz’ün soru önergesini yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer öğrenci nöbetlerinin kaldırılması yönünde...

Başlatan ArtemiS, 01-11-2012 02:24 PM
    aşırı, bağlı, bakanı, bildirdi, bir, chp, dersleri, dikkat, eğitim, gel, geliş, gibi, ilgili, kalmak, konusu, milletvekili, milli, okul, Öğrenci, Ömer, son, soru, yapılan, yılı, İstanbul
    • Görüntüleme: 71
    01-11-2012 02:24 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama KPSS sınavı başvuru tarihleri belli oldu

Devlet memuru olmak için kısa adı KPSS olan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girecek adaylar için başvuru ve sınav tarihleri belli oldu. 2012 KPSS...

Başlatan ArtemiS, 12-29-2011 08:21 PM
    adı, devlet, girecek, göre, haber, için, inter, ise, olacak, olan, oldu, olmak, tarihi, tarihinde, yapılacak
    • Görüntüleme: 69
    12-29-2011 08:21 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Bir Okul Bin Gelecek

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bir Okul Bin Gelecek' ve 'Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy'...

Başlatan ArtemiS, 12-28-2011 06:11 PM
    adana, aile, altında, anadolu, bin, bir, dışında, eğitim, etmek, kara, mersin, meslek, milli, okul, olacak, Ömer, sen, türkiye, yapan, yolu, yüzde, İstanbul, İzmir, Şahin, Şanlıurfa
    • Görüntüleme: 44
    12-28-2011 06:11 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama MEB ile İMKB Arasında ''EFİKAP-7 Protokolü'' İmzalandı

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ''Bugün büyük göç alan illerimizin dışında derslik ihtiyacımız neredeyse kalmadı denebilir. Hedefimizde büyük göç...

Başlatan ArtemiS, 12-28-2011 06:08 PM
    adana, baş, bugü, daha, devam, durum, dışında, edilen, eğitim, etti, ile, kara, mersin, milli, moral, olacak, Ömer, projesi, türkiye, veriyor, yeni, yüzde, İstanbul, İzmir, Şanlıurfa
    • Görüntüleme: 56
    12-28-2011 06:08 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 2 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 2 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız