Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Eğitim Haberleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Hükümet zam teklifini 14 mayıs itibariyle sundu. Bakan Çelik'in yaptığı resmi açıklamaya göre 2012 yılı için yüzde 3+3 2013 yılı için ise yüzde 2+3...
5 Bin İlköğretim Okulu İmam Hatip Yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nın İlköğretim Yasası'nda yaptığı değişiklikle birlikte yurt genelinde 5...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Bakan Eker bugün başlatılan 'Okul Sütü Projesi' kapsamında Sincan İl Genel...
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM Başkanlığı'na Yükseköğretim Kanununda Değişiklik Yapılması...
24 -30 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan 2012 LYS'ye başvuramayan adayların ÖSYM'den istediği ek süreye olumlu yanıt geldi Adaylar...
Öğretmen olmak iyice zorlaşıyor. KPSS´ye katılıp yüksek puan almaları gereken öğretmen adayları atamaları yapılınca bir yıl stajyer sayılacaklar....
YÖK´e dokunan da yanıyor. Pamukkale Üniversitesi YÖK protestosu´nda yer aldıkları gerekçesiyle soruşturma açtığı öğrencilerden S.Ç ´ye 1 aylık...
Milli Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumlarındaki şiddeti nasıl azaltacağının planlamasını dahi yapmazken İzmir´deki bir lise bu konuya çözüm bulmuşa...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer alacakları 17 bin öğretmen kadrosuyla ilgili açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer alacakları...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Şubat ayında atanacak öğretmen sayısını açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den atanamayan öğretmenlere...
İstanbul'da 61 akşam lisesinden 19’u usulsüzlük veya fiziki mekanların eksikliği gibi nedenlerle kapatıldı. 31 liseye de geçici kapatma cezası...
Milli Eğitim Şurası'nda önemli kararlar alındı.Milli Eğitim Şurası'nda zorunlu eğitim süresinin lise dahil 13 yıla çıkarılması ilköğretim okullarında...
Milli Eğitim Bakanlığı Van'da yaşanan deprem nedeniyle eğitime verilen aranın telafisi için bu bölgede yarıyıl tatilindeki iş günlerinde de eğitime...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer eğitim sisteminde dershaneye ve sınavlara olan ihtiyacın azalması yönünde bir çalışma başlattıklarını söyledi. Dinçer...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ''Okullarımız Hayat Olsun'' Projesinin şehirlere ve özellikle de mahallelere yeni imkanlar vereceğini belirterek...
YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ''Bu çerçevede akademik ve toplumsal talepleri dikkate alan çağdaş ölçütlere uygun yeni bir Yükseköğretim...
CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz’ün soru önergesini yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer öğrenci nöbetlerinin kaldırılması yönünde...
Devlet memuru olmak için kısa adı KPSS olan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girecek adaylar için başvuru ve sınav tarihleri belli oldu. 2012 KPSS...
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bir Okul Bin Gelecek' ve 'Geleceğimize Bir Tuğla da Sen Koy'...
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ''Bugün büyük göç alan illerimizin dışında derslik ihtiyacımız neredeyse kalmadı denebilir. Hedefimizde büyük göç...
Şu anda 2 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 2 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları