Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Sbs isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin tercihleri 9-23 Temmuz tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak. Öğrenciler 12 tercih yapabilecek....
Sınav sonuçları 8 Temmuz 2010'da açıklandi. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek. Sonuçlar ''...
İlköğretim 7. ve 8 sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) haftasonu yapıldı. SBS tüm il merkezleri ile yurt dışında...
SBS Sınavı yaklaştı... 6’ncı sınıfların 21Haziran 2008 Cumartesi günü saat 10.00'da 7’ncı sınıfların 22Haziran 2008 Pazar günü saat 10.00'da...
KISALTMALAR VE TANIMLAR SBS (Seviye Belirleme Sınavı): İlköğretimin 6 7 ve 8. sınıfların sonunda MEB tarafından düzenlenen merkezi sınavlardır. Bu...
SBS Nedir? Seviye Belirleme Sınavları OKS NİÇİN KALDIRILIYOR? Mevcut OKS sistemi; İlköğretim düzeyindeki eğitim ve öğretim sürecini olumsuz...
Kimlik belgeleri yanında olmayan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır. Adaylar sınav salonlarına alınırken; yanlarında hiçbir yazılı/basılı...
a. SBS’ ye 6’ncı 7’nci veya 8’inci sınıflardan başvuracak öğrenciler 10 (on) TL sınav ücretini 08–26 Mart 2010 tarihleri arasında T.C. Ziraat...
1.İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Başvuru İşlemleri a. SBS başvuruları 08–26 Mart 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. b. Öğrenci bilgileri...
2.1. İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Başvuru Şartları 2009–2010 eğitim-öğretim yılında örgün ilköğretim kurumlarının 6’ncı 7’nci veya 8’inci...
İlköğretim kurumlarının 6’ncı 7’nci veya 8’inci sınıfında öğrenim gören öğrencilere SBS’ de tablo-2’de belirtilen alanlarda testler sorulacaktır. ...
Ortaöğretime Geçiş Sistemi nedir? İlköğretim 67 ve 8inci sınıf öğrencilerinin yıllara yayılan seviye ve performans ölçümüyle alacakları puanlara...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları