Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Üniversiteler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Genel bilgi Kuruluş Tarihi: 17 Mart 2006Rektörü: Prof. Dr. Adnan Şişman Uşak Üniversitesinin Bir Eylül Merkez Kampüsü il merkezine 8 km...
Tarihçe Ankara Üniversitesi Cumhuriyet tarihini ve misyonunu milletiyle özdeşleştirmiş bütünleştirmiş bir üniversitedir. Nasıl Türkiye...
N-s7Voo2Fsc&feature=player_embedded Özyeğin Üniversitesi 18 Mayıs 2007 tarihinde Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından İstanbul Altunizade...
Farklılığı Oluşturan ARTI Değerler; Aynı cümlelerle konuşmamak bir önceki gün yaşananları tekrar yaşamamak ve aynı çıtayı seyre dalmamak adına...
Yeni Yüzyıl Üniversitesi “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından 28 Şubat 2009 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir....
Üniversite - Tarihçe - Genel Bilgiler Beşyüz yılı aşkın bir eğitim ve öğretim geçmişinin ulaştığı aşama: Galatasaray Üniversitesi... ...
Tarihçesi 1- Tarihçe: Bahçeşehir-Uğur Eğitim Vakfı tarafından T.C. Bahçeşehir Üniversitesi'nin kurulmasına 18 Ocak 1998 tarihli ve 23234 sayılı...
Üniversitemiz bilimsel veriler ışığında çağımızın ihtiyacına cevap veren araştırma faaliyetleri ile bilim ve teknolojiye katkıda bulunacak donanımlı...
YZOBJtNyZQ0&feature=player_embedded#! Zirve Üniversitesi Zirve Üniversitesi İpek Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından 28 Şubat 2009’da...
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu 0 374 253 45 03 Adnan Menderes Üniversitesi Aydın 0 256 214 66 85 Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon 0 272...
Üniversite Eflatun ve Aristo’nun hiçbir politik ve dini baskı unsuru olmadan öğrencileri ile felsefi tartışma yarattıkları ortamdan esinlenerek...
KURULUŞ ve GELİŞME 3837 Sayılı Kanun ile 3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Ülkemizdeki iki yüksek teknoloji enstitüsünden birisi olan Gebze Yüksek...
Devlet Üniversiteleri Abant Izzet Baysal Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi Afyon Kocatepe Üniversitesi Akdeniz Üniversitesi Anadolu...
AMAÇ Fakültemizin amacı bilim ve teknolojideki inanılmaz hızlı gelişmelere mezuniyet sonrası da ayak uyduracak öğrenciler yetiştirmektir....
Aklın ve bilimin öncülük ettiği Atatürk'ün çizdiği çağdaş laik ve demokratik yolda özgür düşünceli ve kişisel sorumluluk duyguları gelişmiş ulusal...
T.C. Haliç Üniversitesi Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun Vakıf Yükseköğretim Kurumlarına ilişkin...
Kuruluş Tarihi İnönü Üniversitesi 28 Ocak 1975 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 25 Mart 1975 tarihinde de Cumhuriyet...
Keşan Meslek Yüksekokulu Trakya Üniversitesi bünyesinde 1988-1989 da Özel İdare İş Hanı’ nda eğitim-öğretime başlamıştır. Yüksekokulumuzda...
Petrol Mühendisliği-TPAO Staj Raporu http://rapidshare.com/files/26849763/Petrol_Mueh_staj_raporu.rar Petro Mühendisliği Staj Dosyası - II...
Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları