Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki YGS-LYS isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Sabit Konular
YGS PUAN HESAPLA ygs puan hesaplama programı puan hesapla
Türkçe Testi Sosyal Bilgiler Testi MAtematik Testi Fen Bilimleri Testi CEVAP ANAHTARI
Normal Konular
Muhteşem Yüzyıl da LYS sorusunda! LYS’de dünkü bazı sorular adayları şaşırttı. Adaylar mantık sorularından şikâyet etti. Felsefe testinin 8....
SINAVLARDA BAŞARILI OLMA İPUÇLARI 1. ERTELEMEYİNİZ Ertelemek sıkışıklığa ve bu da zayıf ezberlemeye yol açar. Ezberiniz iyi değilse...
Nisan ayının 1. yarısında uygulanacak olan YGS ortaöğretimi bitirip sınavsız geçişle girenler dışındaki bütün yükseköğretim programlarına gitmek...
YGS'de açılım: Türkiyelilik sınava girdi! ÖSYM dün 15 milyon öğrencinin ter döktüğü üniversite giriş sınavındaki bir soruda Atatürk'ün...
ÖSYM Başkanı Profesör Doktor Ünal Yarımağan pazar günü yapılacak olan YGS'nin tüm detaylarını TRT Haber'e anlattı. Üniversiteye giriş sınavı bu...
YGS Sonuçları Nasıl Kullanılacaktır? YGS’de en az bir puan türünde 140 ve üzeri puanı olmayan adayların; YGS puanları ile bir yükseköğretim...
Ünİversitede okumak isteyen 1 milyon 512 bin 450 adayın katıldığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) dün yapıldı Sınavın hemen ardından...
Yüksek Öğretime Geçiş sınavında 1 milyon 512 bin aday ter döktü.
YGS sona erdi! Yüksek Öğretime Geçiş sınavında 1 milyon 512 bin aday ter döktü. Üniversitede okumak isteyen 1 milyon 512 bin...
Yeni sistemde hem YGS hem de LYS puanları eskiden olduğu gibi 100-300 puan aralığında değil 100-500 puan aralığında olacak. YGS sonucunda adayların 6...
Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) bir buçuk milyon kişiyi ilgilendiren bir sınav. Sınavın yapılmasına saatler kala öğrencilerin heyecanları doruğa...
Öğrenci seçme ve yerleştirme sınav sisteminin değişmesinin ardından öğrencilerin bir çoğu 2010 yılı ygs ve lys başvurularının ne zaman yapılacağı...
Bildiğiniz gibi 21 Temmuz 2009 günü Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr....
Bu yazımızda sizlerle 2010 lys hakkında bilmeniz gerekenleri paylaşacağız. Bu yazımızı okuyarak 2010 lys nasıl olacak sorusuna yanıt bulabilirsiniz....
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları