Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Normal Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Merhaba anne Nasılsın? Ben iyiyim. doğma...ma çok az bir süre kald...ı. Ama sana söylemem gereken birşey var. Kimilerine göre bazı...
Isin bitince beni sever misin anne? Kapidan iceri girer girmez neseyle bagirdi: "Anne biliyormusun bugün yuvada ne oldu?" "Görmüyor musun?...
İlk doğduğu günden beri herkes onun gözlerine bakar ‘ne güzel gözleri var’ derdi. Gerçekten de güzel bir kız çocuğuydu. Mavi gözleri altın sarısı...
80'ine merdiven dayamýþ olan yaþlý baba ile onu ziyarete gelen 45 yaþýnda ve saygýn bir iþi olan...
Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep dokunmak hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni...
1942 yılında soğuk bir kış gününde Nazi toplama kampının içinde genç bir asker dikenli tellerin ardından genç bir kızın geçtiğini görür. Kız da aynı...
Soğuk bir kış gecesinde eve dönerken sarhoşa benzeyen bir adam gördüm. Bir sağa bir sola yalpalıyordu. Ve yanındaki direğe sarılmıştı. Bir vitrine...
KIR ÇİÇEĞİM Baharın en nadide köşesisin Güneşin en parlak ışığısın Dünyanın en güzel kokususun sen Sen benim kır çiçeğimsin Hüseyin...
PENCERE KENARI Bu yaziyi okumaniz sadece 30 saniyenizi alacak ve sonunda hayata ve iliskilere bakis aciniz degisecek.!!! ileri derecede hasta iki...
GELİNCİĞİN HİKAYESİ Bir zamanlar köyün birinde görkemli bir düğün yapılmış. Yakışıklı mı yakışıklı bir delikanlı ile dünyalar...
Adam genç kadına seslendi : "Bana gözyaşı borcun var". Genç kadın sordu: "Nasıl ödeyebilirim?" Adam gözlerini kırptı: "Hadi gülümse". ...
Küçücük bir kasabada doğmuş olmanın ve şuana kadar yaşadığı ama iyi ama kötü o hareketli dönemin ardından tekrar buraya dönmek iyice...
Manastırda uyum ve huzur içinde yaşıyorlardı. Uzak köylerden gelen insanlar böyle sevgiyle dolu bir ortamın sıcaklığının tadını çıkarmak için...
Bebeğim; Sana sahip olma konusunda çok büyük sorunlar yaşadım. Çok düşündüm inan bana senin için en iyisini düşündüm hep… Ve karar verdim… Evet...
Nasrettin Hoca'ya sormuşlar: Kimsin? Hiç demiş Hoca Hiç kimseyim. Dudak büküp önemsemediklerini görünce sormuş Hoca: Sen kimsin? Mutasarrıf...
Arjantinli unlu golfcu Robert Vincenzo yine bir odul kazanmis odulunu Alip kamerlara pozvermis. Ardindan klubune ugramis esyalarini toplayip...
Genç bir kadın aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar: Sevgilim Biliyorsun sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz...
Soğuk bir kış günü tanıştık onunla. Adın ne diye sorduğumda parmak uçlarını ıslatan yağmur tanesiyim ben dedi ya senin? “Bulut” deyince tuhaf dedi bu...
Bir Kadın Bir Erkek ve Ayrılık Kadın: Boşuna mı çırpınıyorum? Erkek: İşi yokuşa sürmeyelim olmuyor işte Kadın: Sana ömrümü adadım ödülü...
Adamın biri durumundan çok şikayetçiymiş “çalışıyorum didiniyorum ancak yaşıyorum. Tek başınayım kimsem yok” diye mutsuz mutsuz geziniyormuş....
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları