KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Normal Hikayeler

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Normal Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 87 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Normal Hikayeler

1. Google Arama Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri. Okumaya deger

Merhaba anne Nasılsın? Ben iyiyim. doğma...ma çok az bir süre kald...ı. Ama sana söylemem gereken birşey var. Kimilerine göre bazı...

Başlatan NaRe, 02-24-2012 01:10 PM
    aile, annesi, annesine, atmak, bana, bir, daha, dışında, engelli, etmek, farklı, günü, güzel, hiç, kadınlar, merhaba, mutlu, olur, sana, satırları, sözleri, var, yeni, yine, zaman
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 66
    02-24-2012 01:10 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama İşin ßitince ßeni Sever Misin Anne?

Isin bitince beni sever misin anne? Kapidan iceri girer girmez neseyle bagirdi: "Anne biliyormusun bugün yuvada ne oldu?" "Görmüyor musun?...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 03:41 AM
    anne, annesi, beni, birde, böyle, bugü, deli, gece, geldi, gelene, gibi, ici, kadin, kimsenin, misin, mutfak, nefret, nesini, oldu, sana, sevimli, söylüyor, yardim, yok, zaman
    • Görüntüleme: 50
    02-09-2012 03:41 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Mavi Gözler

İlk doğduğu günden beri herkes onun gözlerine bakar ‘ne güzel gözleri var’ derdi. Gerçekten de güzel bir kız çocuğuydu. Mavi gözleri altın sarısı...

Başlatan NaRe, 02-07-2012 01:59 AM
    anlaşıldı, annesi, annesini, arkası, attı, ben, bir, buldu, Çocuk, daha, dizi, geldi, ile, kolay, mutlu, olacak, olur, sen, seni, sırrı, topu, var, yapıyor, yıllarca, zaman
    • Görüntüleme: 68
    02-07-2012 01:59 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Karga HIKAYESI

80'ine merdiven dayamýþ olan yaþlý baba ile onu ziyarete gelen 45 yaþýnda ve saygýn bir iþi olan...

Başlatan NaRe, 01-31-2012 12:42 PM
    beni, bir, bugü, buldu, bunu, daha, devam, gelen, git, gitti, havada, ile, komik, neden, olan, oldu, olmak, sana, sen, sohbet, sonra, suda, yap, yine, ziyarete
    • Görüntüleme: 76
    01-31-2012 12:42 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Limandaki Son Yolcu

Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep dokunmak hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni...

Başlatan NaRe, 01-16-2012 08:02 PM
    aklı, beni, benim, bir, bugü, derse, dünyada, düşü, erken, gece, gelir, hayata, kara, kişilik, oldu, olsa, sana, seni, sensiz, sevda, seviyorum, son, yeniden, yine, yok
    • Cevaplar: 7
    • Görüntüleme: 134
    01-23-2012 07:37 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Yıllar gecsede

1942 yılında soğuk bir kış gününde Nazi toplama kampının içinde genç bir asker dikenli tellerin ardından genç bir kızın geçtiğini görür. Kız da aynı...

Başlatan NaRe, 01-23-2012 12:25 PM
    ardından, asker, beni, bir, daha, dolar, elma, etmek, gelir, genç, git, günü, gününde, hayat, kadar, kara, kendisini, mutlu, olan, olsa, olur, sana, sevgi, yok, yıllarca
    • Görüntüleme: 88
    01-23-2012 12:25 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Ücreti Ne Kadar?

Soğuk bir kış gecesinde eve dönerken sarhoşa benzeyen bir adam gördüm. Bir sağa bir sola yalpalıyordu. Ve yanındaki direğe sarılmıştı. Bir vitrine...

Başlatan NaRe, 01-21-2012 12:03 AM
    adam, aile, ailenin, beni, bir, böyle, Çünkü, çıktı, daha, dışında, edeceğini, erken, evi, geldi, genç, gibi, güzel, hastaneye, hayat, kadar, kış, müthiş, son, var, yürüyerek
    • Görüntüleme: 68
    01-21-2012 12:03 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Kır çiçeğim

KIR ÇİÇEĞİM Baharın en nadide köşesisin Güneşin en parlak ışığısın Dünyanın en güzel kokususun sen Sen benim kır çiçeğimsin Hüseyin...

Başlatan Karçiçeği, 01-20-2012 12:45 AM
    arkası, benim, böyle, daha, dönüşü, git, güzel, haber, hiç, hüzünlü, iyi, kadar, neden, nokta, olsun, olursun, saat, sana, sen, senden, tedavi, unutma, var, yine, yok
    • Görüntüleme: 73
    01-20-2012 12:45 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama 90 saniye Mutluluk (MUTLAKA OKUMALISINIZ)

PENCERE KENARI Bu yaziyi okumaniz sadece 30 saniyenizi alacak ve sonunda hayata ve iliskilere bakis aciniz degisecek.!!! ileri derecede hasta iki...

Başlatan Karçiçeği, 01-20-2012 12:42 AM
    aci, askerlik, biri, duvari, etmek, etti, git, haftalar, hasta, hayata, huzur, ici, icin, kadar, kendisini, ligi, memnu, mutlu, mutluluk, olan, olsun, saati, sabah, seni, zaman
    • Görüntüleme: 49
    01-20-2012 12:42 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Gelinciğin hikayesi

GELİNCİĞİN HİKAYESİ Bir zamanlar köyün birinde görkemli bir düğün yapılmış. Yakışıklı mı yakışıklı bir delikanlı ile dünyalar...

Başlatan Karçiçeği, 01-17-2012 01:55 AM
    aile, atıldı, bebek, bey, bir, biz, bugü, daha, erkek, evi, gece, gelen, geliş, hakkında, ile, kat, kıskanç, olan, olsun, sabah, sevgi, tedavi, verdi, yeni, İşleri
    • Cevaplar: 3
    • Görüntüleme: 127
    01-20-2012 12:41 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Mutluluk Borcu

Adam genç kadına seslendi : "Bana gözyaşı borcun var". Genç kadın sordu: "Nasıl ödeyebilirim?" Adam gözlerini kırptı: "Hadi gülümse". ...

Başlatan NaRe, 01-16-2012 08:02 PM
    adam, aldı, ardından, bahar, bana, başladı, beni, beyaz, biri, borçları, bunu, efes, geç, geldi, genç, gülümse, hayat, hiç, kez, mutluluk, olur, seni, var, veda, yine
    • Görüntüleme: 49
    01-16-2012 08:02 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Hayatı Sevmeye Çalışan Bir Kalbin Çığlıkları

Küçücük bir kasabada doğmuş olmanın ve şuana kadar yaşadığı ama iyi ama kötü o hareketli dönemin ardından tekrar buraya dönmek iyice...

Başlatan NaRe, 01-15-2012 01:32 AM
    aydı, bakan, benim, bir, bugü, buldu, Çocuk, daha, etmek, etmiş, ettiler, farklı, geldi, geliş, günü, ile, kim, mesaj, olan, olur, saçlar, sohbet, yapacak, yazdığı, yolu
    • Görüntüleme: 67
    01-15-2012 01:32 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Bu Hikaye Senin mi ?

Manastırda uyum ve huzur içinde yaşıyorlardı. Uzak köylerden gelen insanlar böyle sevgiyle dolu bir ortamın sıcaklığının tadını çıkarmak için...

Başlatan NaRe, 01-15-2012 01:26 AM
    aranızda, bir, birde, daha, devam, etmek, etti, ettiler, geldi, gelen, geriye, huzur, kimsenin, olacak, olan, veda, yapan, yaşadığını, yaşayan, yok, yolu, yüzde, zaman, ziyaret, zor
    • Görüntüleme: 44
    01-15-2012 01:26 AM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Bir Annenin Bebeğine Seslenişi

Bebeğim; Sana sahip olma konusunda çok büyük sorunlar yaşadım. Çok düşündüm inan bana senin için en iyisini düşündüm hep… Ve karar verdim… Evet...

Başlatan NaRe, 01-15-2012 12:59 AM
    ama, aslı, bağlı, bana, ben, beni, bir, bugü, düşü, gelince, gibi, ile, işte, kadar, konusu, mutluluk, olacak, olma, olsun, senden, seni, soru, sorunlar, yeni, yılı
    • Görüntüleme: 93
    01-15-2012 12:59 AM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama "Hiçlik makamında!

Nasrettin Hoca'ya sormuşlar: Kimsin? Hiç demiş Hoca Hiç kimseyim. Dudak büküp önemsemediklerini görünce sormuş Hoca: Sen kimsin? Mutasarrıf...

Başlatan eLvan, 01-11-2012 03:50 PM
    adam, ben, için, seni, senin, vali
    • Görüntüleme: 82
    01-11-2012 03:50 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama BaKış AçıSı..

Arjantinli unlu golfcu Robert Vincenzo yine bir odul kazanmis odulunu Alip kamerlara pozvermis. Ardindan klubune ugramis esyalarini toplayip...

Başlatan eLvan, 01-11-2012 03:38 PM
    adam, arjantinli, bakan, bebek, bekleyen, bir, biri, bunu, cok, daha, eve, gece, gibi, hafta, ici, icin, iste, iyi, kaza, red, sizi, sonra, var, yine, yok
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 80
    01-11-2012 03:41 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Kadın kocası ve koca'nın anası :)

Genç bir kadın aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar: Sevgilim Biliyorsun sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz...

Başlatan eLvan, 01-11-2012 03:31 PM
    annesi, annesine, bakarsa, bana, benim, bir, biz, bunu, dedim, düşü, fakir, genç, gibi, oğluna, olan, oldu, olsun, red, satırları, sen, seni, son, topu, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 75
    01-11-2012 03:31 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama YaĞmuR TaNeSi

Soğuk bir kış günü tanıştık onunla. Adın ne diye sorduğumda parmak uçlarını ıslatan yağmur tanesiyim ben dedi ya senin? “Bulut” deyince tuhaf dedi bu...

Başlatan eLvan, 01-11-2012 03:24 PM
    altında, ben, beni, benim, bir, birde, biz, daha, etmek, farklı, gelen, gelince, günü, hayat, kez, kim, olan, olsun, olur, sabah, sizi, sohbet, yeni, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 77
    01-11-2012 03:24 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Bir Kadın Bir Erkek - Bir Ayrılık Hikayesi

Bir Kadın Bir Erkek ve Ayrılık Kadın: Boşuna mı çırpınıyorum? Erkek: İşi yokuşa sürmeyelim olmuyor işte Kadın: Sana ömrümü adadım ödülü...

Başlatan NaRe, 01-09-2012 12:00 AM
    bana, ben, beni, bir, bitti, böyle, bırak, devam, dini, efes, erkek, etmek, iyi, kadar, kal, nedir, olan, red, sana, senden, seni, sensiz, son, yaş, zaman
    • Görüntüleme: 54
    01-09-2012 12:00 AM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Aptal ve Kurt

Adamın biri durumundan çok şikayetçiymiş “çalışıyorum didiniyorum ancak yaşıyorum. Tek başınayım kimsem yok” diye mutsuz mutsuz geziniyormuş....

Başlatan NaRe, 01-08-2012 02:08 AM
    açlıktan, ben, beni, daha, devam, dünya, etmiş, evi, genç, git, nereye, olan, olur, sana, seni, var, verdi, yaşayan, yaşıyorum, yok, yolda, yolu, yüzde, zaman, zor
    • Görüntüleme: 39
    01-08-2012 02:08 AM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız