Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki İlginç Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
İyi Ve Kötü Leonardo da Vinci `Son aksam yemegi` isimli resmini yapmayi dusundugunde buyuk bir guclukle karsilasti. `Iyi`yi` Isa`nin...
garip bir hikaye bu yıllar önce başladı sene 1986 anadolunun kücükmü kücük sirinmi sirin bir kasabasında dünyya geldi oğuz daha ozamandan...
Çılgın Genç mühendis işe yeni başladığı şirketteki bir toplantıya katıldığında masa üzerindeki gazeteye göz atıp âniden yerinden fırladı ve ?eyvah...
Marangoz YILLARIN marangozuydu. Saçlarını o küçük atölyesinde ağartmıştı. Eskisi kadar işi yoktu artık. Fabrika mamulü eşyalar piyasayı istila...
Arkadaşlar sanalda tanıştığınız bir kızın samimiyetine inanıp real'de buluşmadan önce 2 kere düşünün derim. Ben bunu yaşadım ve öğrendim. Hava...
17 yaşlarındayım. Ağustos ayıydı teyzemlere misafirliğe gitmiştik. Kız arkadaşım kuzeniyle birlikte annannesi’nin köyüne gidip 1 hafta kalcaktı....
bir zamanlar çok zengin bir adamçocuklarına şöyle vasiyette bulunur -''Ben ölüp yıkanınca şu eski çoraplarımı ayağıma geçirinben bunlarla gömülmek...
Kalbimin hic tanımadığı duyguları daha yeni yeni hissetmeye başladığı dönemlerdi. Çevremde bir sürü erkek ve kız arkadaşlarım vardı ama bir gariplik...
DR.HALUK NURBAKİ Ben 40 yıllık bir kanser uzmanı olarak maddeyi aşan sayısız olayla karşılaştım ve bunları o olaya şahit olanlarla birlikte...
Adamın biri ilk defa gittiği şehrin tarihi çarşısına uğradığında bir dükkana girerek; - Hatıra eşya almak istiyorum demiş.Ne tavsiye edersiniz? ...
Genç bir delikanlı senelerce yurt dışında okuduktan sonra vatanına ateist olarak geri döner. Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı...
Dondurucu soğukta bir an önce evime varabilmek için hızla yürürken ayağımın ucunda bir cüzdan gördüm.. Hemen aldım. Sahibini gösteren bir kimlik ...
Sınıf öğretmeni çocukların uykuları üzerine bir araştırma yapıyordu. Rüya görmenin insan ruhunu ne kadar rahatlattığını ve onlar için ne kadar ...
Yıllar önce bir Milli Eğitim Bakanının odasının kapısı çalındı. İçeriden kararlı ve tok bir ses " girin" diye seslendi. Oldukça mütevazi...
9.SINIF Şuan dersteyiz...yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor Yüzüne bakmaya kıyamıyorum... ... Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor! O...
Niye Ben?” diyen herkes için Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı. Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. ...
Güldü yine herzmanki gibi tatLı tatLı ve gizemLi.. -Aşkım. dedim -Efendim. dedi -GüLüşünde ne sakLıyorsun ki dedim bu kadar tatLı ve gizemLi?...
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : iyi...
Zamanın birinde bir oduncu ormanda odun keserken çalı arasında bir yılana raslamis. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları