KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

İlginç Hikayeler

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki İlginç Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: İlginç Hikayeler

1. Google Arama Iyi ve kötü

İyi Ve Kötü Leonardo da Vinci `Son aksam yemegi` isimli resmini yapmayi dusundugunde buyuk bir guclukle karsilasti. `Iyi`yi` Isa`nin...

Başlatan SerkaN, 01-13-2012 01:03 AM
    adam, arda, artik, beni, bir, buldu, cok, daha, duvar, etmek, etti, fark, gec, ici, icin, iyi, kadar, karar, kisiye, olan, olsa, resmi, son, taslak, yolu
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 94
    4 Hafta önce 09:50 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Ölüme--5--kala

garip bir hikaye bu yıllar önce başladı sene 1986 anadolunun kücükmü kücük sirinmi sirin bir kasabasında dünyya geldi oğuz daha ozamandan...

Başlatan Oceans, 03-24-2012 09:35 AM
    aile, anadolu, annesi, annesini, aslı, attı, benim, bir, birde, daha, destek, geldi, geliş, genç, hayata, kalan, kara, kimsenin, mutlu, nereye, oda, verdi, yeni, yok, yüreğine
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 263
    03-24-2012 09:37 AM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama ALLAHIN Emriyle :))

Başlatan Dj_PoYrAz, 01-31-2012 03:00 PM
    anti
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 68
    01-31-2012 03:00 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama çılgın

Çılgın Genç mühendis işe yeni başladığı şirketteki bir toplantıya katıldığında masa üzerindeki gazeteye göz atıp âniden yerinden fırladı ve ?eyvah...

Başlatan SerkaN, 01-13-2012 12:58 AM
    benim, bey, bir, borsa, böyle, bugü, canlı, daha, dolar, döviz, dünya, esti, etmiş, geldi, haber, işte, kadar, kavga, lira, müdürü, odası, olsa, var, yeni, yüzde
    • Görüntüleme: 73
    01-13-2012 12:58 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Marangoz.

Marangoz YILLARIN marangozuydu. Saçlarını o küçük atölyesinde ağartmıştı. Eskisi kadar işi yoktu artık. Fabrika mamulü eşyalar piyasayı istila...

Başlatan SerkaN, 01-13-2012 12:54 AM
    açlıktan, açıldı, arkası, attı, benim, bey, birde, bunlar, daha, dışında, edilen, etmiş, geldi, gelir, kez, nereye, olan, olur, parası, selam, sohbet, yok, yolu, yürürken, yüzde
    • Görüntüleme: 48
    01-13-2012 12:54 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama İnsanı intihara bile sürükleyebilir..

Arkadaşlar sanalda tanıştığınız bir kızın samimiyetine inanıp real'de buluşmadan önce 2 kere düşünün derim. Ben bunu yaşadım ve öğrendim. Hava...

Başlatan Karçiçeği, 01-02-2012 01:42 AM
    arkası, aslan, bana, bekledi, ben, benim, bir, bunu, daha, durum, düşü, geriye, güzel, haber, hiç, kaç, kadar, oda, olan, önce, seni, tarafından, unuttum, yine, yok
    • Görüntüleme: 72
    01-02-2012 01:42 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Orda 1 köy uzakta (4 ayaklılar )

17 yaşlarındayım. Ağustos ayıydı teyzemlere misafirliğe gitmiştik. Kız arkadaşım kuzeniyle birlikte annannesi’nin köyüne gidip 1 hafta kalcaktı....

Başlatan Karçiçeği, 01-02-2012 01:33 AM
    ağustos, aldı, anna, annesi, annesini, benim, bunlar, bırak, Çocuklar, daha, devam, dışında, ettiler, hafta, nereye, odası, oğluna, olsun, robot, selam, sizi, son, var, yolu, yüzünden
    • Görüntüleme: 74
    01-02-2012 01:33 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama eski çoraplar

bir zamanlar çok zengin bir adamçocuklarına şöyle vasiyette bulunur -''Ben ölüp yıkanınca şu eski çoraplarımı ayağıma geçirinben bunlarla gömülmek...

Başlatan Karçiçeği, 01-02-2012 01:31 AM
    aklı, ben, bir, biri, böyle, bunu, eder, eski, gelir, gördü, hayat, istiyorum, kabirde, kabul, komşuları, ona, saat, sonra, yok
    • Görüntüleme: 65
    01-02-2012 01:31 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama öLdür ßeni Anne Toprak Kokmak İstiyorum

Kalbimin hic tanımadığı duyguları daha yeni yeni hissetmeye başladığı dönemlerdi. Çevremde bir sürü erkek ve kız arkadaşlarım vardı ama bir gariplik...

Başlatan DoquSoyLu, 12-23-2011 10:23 AM
    annesi, annesini, aydı, benim, bir, bugü, daha, erkek, farklı, gelen, gelir, haber, hafta, kabul, kalbime, kazası, olan, olsa, olsun, selam, senden, yeni, yolda, yüzde, zor
    • Görüntüleme: 83
    12-23-2011 10:23 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama İbretlik Bir Olay

DR.HALUK NURBAKİ Ben 40 yıllık bir kanser uzmanı olarak maddeyi aşan sayısız olayla karşılaştım ve bunları o olaya şahit olanlarla birlikte...

Başlatan DoquSoyLu, 12-14-2011 07:04 PM
    annesi, bakan, beni, bey, bir, çekiyor, daha, evi, gece, genç, günü, hafta, kabul, olacak, olursun, sana, seni, tedavi, telefon, veda, yapıyor, yaşayan, yine, İzmir, ziyareti
    • Görüntüleme: 73
    12-14-2011 07:04 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Aynaların Sırrı

Adamın biri ilk defa gittiği şehrin tarihi çarşısına uğradığında bir dükkana girerek; - Hatıra eşya almak istiyorum demiş.Ne tavsiye edersiniz? ...

Başlatan DoquSoyLu, 12-14-2011 06:39 PM
    altında, annesi, ardından, arkası, bağlı, ben, benim, beyaz, bin, Çünkü, etmiş, farklı, git, gösterip, kabul, kadar, olsun, sana, sara, sırrı, tahmin, tarihi, yok, yüzde, zor
    • Görüntüleme: 77
    12-14-2011 06:39 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Ateist..

Genç bir delikanlı senelerce yurt dışında okuduktan sonra vatanına ateist olarak geri döner. Üç sorusuna hiç kimse cevap veremediğinden dolayı...

Başlatan DoquSoyLu, 12-14-2011 06:20 PM
    allah, ateş, bana, başında, benim, bir, böyle, bugü, bunu, devam, dini, düşü, dışında, etmek, gece, genç, ilk, işte, kader, kendini, neden, nedir, olan, var, yurt
    • Görüntüleme: 60
    12-14-2011 06:20 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Elbet Bir Gün

Dondurucu soğukta bir an önce evime varabilmek için hızla yürürken ayağımın ucunda bir cüzdan gördüm.. Hemen aldım. Sahibini gösteren bir kimlik ...

Başlatan kader, 10-31-2011 02:24 PM
    annesi, annesini, aslı, ben, beni, benim, bir, daha, devam, dolar, geldi, gösterip, günü, hafta, kabul, kat, odası, olacak, olan, sizi, unutma, verdi, yeni, yürürken, İçinde
    • Görüntüleme: 109
    10-31-2011 02:24 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Çocuk Sineması...

Sınıf öğretmeni çocukların uykuları üzerine bir araştırma yapıyordu. Rüya görmenin insan ruhunu ne kadar rahatlattığını ve onlar için ne kadar ...

Başlatan kader, 10-31-2011 02:01 PM
    ayağından, benim, bir, biri, bunu, Çocuk, Çocuklar, emekli, fakir, farklı, gece, gelen, git, gördüğü, hiç, ile, kadar, kazası, olan, Öğretmen, önce, petrol, sen, yoksa, zaman
    10-31-2011 02:01 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Hasan Ali Yücel Bey'in Yaşanmış Hikayesi

Yıllar önce bir Milli Eğitim Bakanının odasının kapısı çalındı. İçeriden kararlı ve tok bir ses " girin" diye seslendi. Oldukça mütevazi...

Başlatan kader, 10-31-2011 01:56 PM
    aldı, bey, beyin, bir, bırak, dünya, dışında, eğitim, farklı, ile, lise, merhaba, milli, odası, oğluna, oğlunun, olan, olsa, olsun, sana, seni, var, verdi, yüzde, zaman
    10-31-2011 01:56 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Sizi Ağlatacak Bir Hikaye // Okumaya Değer...

‎9.SINIF Şuan dersteyiz...yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor Yüzüne bakmaya kıyamıyorum... ... Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor! O...

Başlatan Su`, 10-09-2011 07:16 PM
    ama, aynı, bana, bende, benim, bilmiyor, bir, bırak, çoktan, dünya, düşü, erkek, etme, evi, geç, geldi, ilgili, kadar, olarak, olduğunu, satırları, seni, seviyorum, sizi, tartıştığı
    • Görüntüleme: 102
    10-09-2011 07:16 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Allahım neden ben'' diyenler için kısa bir hikaye...

Niye Ben?” diyen herkes için Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı. Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. ...

Başlatan eSRa, 09-10-2011 10:03 PM
    aranızda, babası, başladı, ben, benim, bir, biri, buldu, bunu, duvar, düşü, gelen, genç, gibi, kadar, kaybeden, korkuları, neden, olan, oldu, resmi, sen, seni, yeni, yürüyerek
    • Görüntüleme: 129
    09-10-2011 10:03 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Red face Cok TaTLısın =] ♥

Güldü yine herzmanki gibi tatLı tatLı ve gizemLi.. -Aşkım. dedim -Efendim. dedi -GüLüşünde ne sakLıyorsun ki dedim bu kadar tatLı ve gizemLi?...

Başlatan qeweSe, 08-23-2011 12:37 PM
    belki, böyle, cevabı, cok, gibi, hani, için, kadar, seni, senin, tatlısı, var, yeniden, yine
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 198
    09-05-2011 10:12 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Red face Webcam Acan Kız Ve Erkegin Tepkisi :))

Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : iyi...

Başlatan qeweSe, 08-23-2011 12:31 PM
    aaa, anne, aslı, beni, benim, daha, devam, düşü, edelim, erkegin, eve, forumda, güzel, iki, iyi, neden, sana, sende, senden, seni, senin, sonra, yanımda, yayı, yok
    • Görüntüleme: 140
    08-23-2011 12:31 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Kuyruk Acisi.

Zamanın birinde bir oduncu ormanda odun keserken çalı arasında bir yılana raslamis. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken...

Başlatan ReqeN, 07-30-2011 03:37 PM
    600, acısı, bal, bana, ben, biri, böyle, burdan, daha, dahil, etmiş, evi, hamle, kaç, kadar, lira, olan, olsa, sana, sen, sırrı, var, yaralı, yatağında, yok
    • Görüntüleme: 108
    07-30-2011 03:37 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız