KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Aşk & Sevgi Hikayeleri

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Aşk & Sevgi Hikayeleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 18 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 341 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Aşk & Sevgi Hikayeleri

1. Google Arama Jane'in ÖLümü...

Bu akşam eve geldiğimde Eşim Akşam yemeğini servis ediyordu. Elini tuttum ve ona söyliyeceğim şeyler olduğunu söyledim. Masaya oturdu ve sessizce...

Başlatan ArtemiS, 2 Hafta önce 12:15 AM
    aile, annesi, annesini, benim, birde, bunlar, bırak, daha, devam, edecek, etmek, evi, gece, ile, ilişkinin, kabul, odası, olan, Ölü, Ölümü, sabah, sevgi, tutumu, vurdu, yok
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 44
    2 Hafta önce 12:15 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama Kırlangıc'ın Aşkı ♥

GÜNLERDEN BİR GÜN DİYELİM… Kırlangıcın biri bir adama aşık olmuş. Ve adamın penceresinin önüne konup adama şöyle demiş: ‘Ben seni çok seviyorum...

Başlatan qeweSe, 4 Hafta önce 10:05 PM
    2011, bahar, beni, benim, bugü, fark, gelen, gelir, git, haber, hayat, hiç, işte, kabul, kaç, kadar, kez, kişiye, mutlu, olsa, olur, sana, seni, seviyorum, zaman
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 66
    4 Hafta önce 09:05 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Papatya'nın Hikayesi ♥

Koskoca bir bahçede harikulada çiçekler içinde bir papatya..Ve papatya aşık olmuş yanmış tutuşmuş Ak sakallı bahçıvana..Bir ümit bekliyormuş....

Başlatan qeweSe, 4 Hafta önce 10:03 PM
    adamı, aslı, aşkı, başını, bir, birde, daha, düşü, gelen, geri, gibi, güneş, güzel, hep, hiç, işte, kez, neden, sabah, sadece, sarı, sen, seni, sevgi, zaman
    • Görüntüleme: 37
    4 Hafta önce 10:03 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Geçmişe Rüya

Bütün gün kitabı elinden bırakamadı. Saat gece 22′yi vurduğunda ufak bir yemek molası verdi ve tekrar kitabı eline aldı. Hiç can sıkıntısı duymuyor...

Başlatan HaNzAdE, 04-11-2012 04:02 AM
    aldı, altında, attı, ben, bir, buldu, büyükşehir, daha, devam, gece, geldi, kara, kat, kate, kez, okumak, olacak, olan, olsun, red, verdi, yapıyor, yolda, yolu, zaman
    • Görüntüleme: 46
    04-11-2012 04:02 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Karadutun Hikayesi

Bir zamanlar birbirlerine aşık iki genç vardı. Kızın adı Tispe delikanlınınsa Piremus. Komşu olduklarından birlikte büyüdüler. Çocukça başlayan aşk...

Başlatan HaNzAdE, 04-11-2012 04:01 AM
    aka, aklı, altında, arasındaki, aşk, aşkı, bir, birbirlerine, düşü, evi, geldi, gelen, genç, git, hiç, ilk, kalp, karar, olduğunu, oldukları, önce, sırları, vardı, yeni, yok
    • Görüntüleme: 40
    04-11-2012 04:01 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Kırmızı Gül...

-sonuna kadar sabredebilecekseniz okuyun yarım bırakamayacaksınız çünkü- Bir delikanlı güzel bir kıza ölümüne sevdalanış...Yüreği daha fazla...

Başlatan Karçiçeği, 04-02-2012 11:39 PM
    ateş, aydı, ben, beni, daha, etmek, etmiş, gece, günü, hakkında, hülya, kabul, kaybetti, olan, olsun, olur, saati, senden, serbest, var, yeni, yolu, yüreğine, zaman, zor
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 45
    04-02-2012 11:59 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Sonsuz AşK

Yağmurlu bir gündü. Furbol sahasında gördüm onu. Daha öncede görmüştüm ama oda bende konuşamamıştık. Oda beni gördü ve koşarak yanıma geldi. Çok...

Başlatan NaRe, 03-23-2012 02:51 AM
    anlaşıldı, ateş, aşk, beni, benim, bir, daha, emre, etmiş, etti, ettiler, gece, geldi, genel, hayat, kabul, olan, sahte, sohbet, verdi, vurdu, yapıyor, yeni, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 53
    03-23-2012 02:51 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Aşk Öldü mü Veya Ölürmü Dersiniz?

Dün devriye olarak görev yapıyordum. ''Bu soğuk havada dışarıda kim durmak ister?'' derken parkta oturan birini görüyorum. Tabi yasak değil parkta...

Başlatan Karçiçeği, 03-03-2012 03:35 AM
    altında, ardından, aşk, beni, benim, biz, daha, devam, emekli, etmek, geldi, gelen, gelince, gelir, gidince, haber, kalp, kim, olacak, olan, olur, sabah, unutma, yeni, zaman
    03-03-2012 03:35 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Uzaktan Sevdim

Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de...

Başlatan NaRe, 03-02-2012 02:27 AM
    altında, aslı, aşk, baharı, bana, benim, bilmezdin, bir, bunu, daha, dünya, elma, fark, gece, güzel, huzur, kadar, kavga, kez, kişilik, korkuta, sen, seni, yaşıyorum, zaman
    • Görüntüleme: 40
    03-02-2012 02:27 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Benim hikayem

Üniversiteli delikanlı Kolejli kıza bir voleybol maçında rastladı. Okul salonundaydı maç. Tribünsüzminik bir salon.. Seyircilerle oyuncular arasında...

Başlatan HaNzAdE, 02-25-2012 02:59 AM
    açıldı, adana, baş, benim, bir, bugü, buldu, daha, etmiş, gidince, günü, haber, hafta, kara, kim, odası, okul, red, roman, saati, sen, sizi, unutmadı, yanlış, yolu
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 52
    02-29-2012 11:03 AM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Bitmeyen Bir Aşkın Öyküsü

İhtiyar Adam Ve Yaşlı Karısı İhtiyar adam kerpiç damın içinde gezinip durdu. Duvardaki eşinin resimlerine takılıp kaldı gözleri bir süre derin bir...

Başlatan HaNzAdE, 02-25-2012 02:50 AM
    altında, aydı, benim, bir, bozan, daha, etmiş, geldi, günü, hayat, kez, odası, olacak, olan, olsun, Ölü, yapacak, yazdığı, yaşlıları, yeni, yolda, yolu, yıllarca, İçinde, zaman
    02-25-2012 02:50 AM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Adı Aşk Nerde Olursa Olsun

İstanbulda Bir İnternet Cafede çalışıyordum Bir Cuma günüydü DewamLı geLen MüşteriLerimden biri beni yanına çagırdı Ve Chat Kanalından Bir KısLa...

Başlatan HaNzAdE, 02-25-2012 02:48 AM
    asker, aşk, beni, benim, bir, bursada, cesaret, chat, Çıkan, etmiş, etti, gelen, hayat, kabul, kalbimi, oda, olsa, olsun, sana, seni, tamir, telefon, İçin, İstanbulda, zaman
    • Görüntüleme: 69
    02-25-2012 02:48 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama ***AŞK***

Aşk benim hiç Senim olmamış Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş...

Başlatan HaNzAdE, 02-22-2012 12:19 PM
    aşk, aşkı, belki, bende, benim, birkaç, bırak, eve, gibi, günleri, hep, hiç, olmamış, sadece, sana, sanki, senim, sensiz, siz, sonra, sonu, yeniden, yoksa, yoksun, İçimden
    • Görüntüleme: 64
    02-22-2012 12:19 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Dönerim Demiştin

Soğuk bir sonbahar akşamıydı. Hava kararmış yağmur başlamıştı. Düşlerimize yağmur yağıyordu ellerimizi. Gözlerin donuk bedenin halsizdi. Gizli bir el...

Başlatan NaRe, 02-18-2012 05:52 PM
    bahar, bekledim, beni, bir, böyle, daha, dönmedi, gece, geldi, gelir, gözlerin, günü, kadar, mutluluk, sabah, sana, senden, seni, unutma, unuttum, verdi, yağmur, yeni, yine, yolu
    • Görüntüleme: 60
    02-18-2012 05:52 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama KaLBiMe iYi Bak SeVdiqiM..

*** KALBİME İYİ BAK SEVDİĞİM *** Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu. Yaralı kalbi artık bu dünyaya daha fazla dayanamamaya...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 05:39 AM
    • Görüntüleme: 50
    02-09-2012 05:39 AM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama İki Kum Tanesinin Aşk.. :(

Günün birinde bir çölde iki kum tanesi karşılaşmış ve birbirlerini çok sevmişler uzun bir süre çok yakın olmuşlar. Birbirlerini yanlarında...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 03:45 AM
    ama, aslı, aslında, aynı, aşk, başında, birbirlerine, biri, birleş, devam, gibi, günü, iki, insan, kabul, kadar, olarak, oldukları, önce, rüzgar, sevmeyi, sonu, yeni, yerde, yeri
    • Görüntüleme: 49
    02-09-2012 03:45 AM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Melekler de ağlarmış...

Melekler de ağlarmış günün birinde. Yapayalnız kaldığında oturup da bir başına. Sakın ağlarmıymış melekler deme ağlar işte. Hemde gözyaşlarını...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 03:29 AM
    ama, aşkı, biliyor, biri, biz, daha, etmiş, gibi, gözyaşları, günü, hadi, herkesi, hiç, insan, ister, işte, kaç, melekler, oldu, olmamış, saati, sadece, veda, yok, zaman
    02-09-2012 03:29 AM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Bir Büyük Aşkın Öyküsü :(

Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez.... Biri tıpta okuyordu öbürü mimarlıkta. O ilk karşılaşmadan sonra bir kere bir kere bir kere daha...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 03:23 AM
    aslı, beni, benim, bir, Çocuk, daha, devam, durak, ettiler, evi, gece, gelir, genç, haber, hafta, havaalanında, kabul, kez, olan, olsun, olur, sabah, tedavi, zaman, zor
    • Görüntüleme: 61
    02-09-2012 03:23 AM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Kalbimin Sahibi --------------------------------------------------------------------------------

Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu. Yaralı kalbi artık bu dünyaya daha fazla dayanamamaya başlamıştı. Çok zengin olan ailesi tüm...

Başlatan Karçiçeği, 02-09-2012 03:12 AM
    aydı, ben, bir, edecek, etmiş, farklı, gece, geldi, gelince, günü, hafta, kalbime, kez, nakli, odası, olan, olur, red, senden, son, var, veda, yaralı, zor, şiirler
    • Görüntüleme: 50
    02-09-2012 03:12 AM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama S_onSuz Ask

Bu hikayeyi maille bir arkada$im göndermi$ti bana gercektende cok güzel ve süprizlerle dolu bir hikayedir sonsuz a$kin nasil oldugunu bir anlamda...

Başlatan NaRe, 02-07-2012 02:05 AM
    ama, bana, ben, benim, bir, bugü, bunu, durum, erkek, evi, fotoğraf, gelir, günler, güzel, hiç, ilgili, kadar, kalbime, olay, oyun, red, sabah, seni, yine, zaman
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 71
    02-07-2012 02:11 AM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 18 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız