Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Aşk & Sevgi Hikayeleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Bu akşam eve geldiğimde Eşim Akşam yemeğini servis ediyordu. Elini tuttum ve ona söyliyeceğim şeyler olduğunu söyledim. Masaya oturdu ve sessizce...
GÜNLERDEN BİR GÜN DİYELİM… Kırlangıcın biri bir adama aşık olmuş. Ve adamın penceresinin önüne konup adama şöyle demiş: ‘Ben seni çok seviyorum...
Koskoca bir bahçede harikulada çiçekler içinde bir papatya..Ve papatya aşık olmuş yanmış tutuşmuş Ak sakallı bahçıvana..Bir ümit bekliyormuş....
Bütün gün kitabı elinden bırakamadı. Saat gece 22′yi vurduğunda ufak bir yemek molası verdi ve tekrar kitabı eline aldı. Hiç can sıkıntısı duymuyor...
Bir zamanlar birbirlerine aşık iki genç vardı. Kızın adı Tispe delikanlınınsa Piremus. Komşu olduklarından birlikte büyüdüler. Çocukça başlayan aşk...
-sonuna kadar sabredebilecekseniz okuyun yarım bırakamayacaksınız çünkü- Bir delikanlı güzel bir kıza ölümüne sevdalanış...Yüreği daha fazla...
Yağmurlu bir gündü. Furbol sahasında gördüm onu. Daha öncede görmüştüm ama oda bende konuşamamıştık. Oda beni gördü ve koşarak yanıma geldi. Çok...
Dün devriye olarak görev yapıyordum. ''Bu soğuk havada dışarıda kim durmak ister?'' derken parkta oturan birini görüyorum. Tabi yasak değil parkta...
Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de...
Üniversiteli delikanlı Kolejli kıza bir voleybol maçında rastladı. Okul salonundaydı maç. Tribünsüzminik bir salon.. Seyircilerle oyuncular arasında...
İhtiyar Adam Ve Yaşlı Karısı İhtiyar adam kerpiç damın içinde gezinip durdu. Duvardaki eşinin resimlerine takılıp kaldı gözleri bir süre derin bir...
İstanbulda Bir İnternet Cafede çalışıyordum Bir Cuma günüydü DewamLı geLen MüşteriLerimden biri beni yanına çagırdı Ve Chat Kanalından Bir KısLa...
Aşk benim hiç Senim olmamış Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş...
Soğuk bir sonbahar akşamıydı. Hava kararmış yağmur başlamıştı. Düşlerimize yağmur yağıyordu ellerimizi. Gözlerin donuk bedenin halsizdi. Gizli bir el...
*** KALBİME İYİ BAK SEVDİĞİM *** Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu. Yaralı kalbi artık bu dünyaya daha fazla dayanamamaya...
Günün birinde bir çölde iki kum tanesi karşılaşmış ve birbirlerini çok sevmişler uzun bir süre çok yakın olmuşlar. Birbirlerini yanlarında...
Melekler de ağlarmış günün birinde. Yapayalnız kaldığında oturup da bir başına. Sakın ağlarmıymış melekler deme ağlar işte. Hemde gözyaşlarını...
Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez.... Biri tıpta okuyordu öbürü mimarlıkta. O ilk karşılaşmadan sonra bir kere bir kere bir kere daha...
Genç kız feci bir hastalığın pençesinde kıvranıyordu. Yaralı kalbi artık bu dünyaya daha fazla dayanamamaya başlamıştı. Çok zengin olan ailesi tüm...
Bu hikayeyi maille bir arkada$im göndermi$ti bana gercektende cok güzel ve süprizlerle dolu bir hikayedir sonsuz a$kin nasil oldugunu bir anlamda...
Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları