KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

Hikayeler

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 86 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Hikayeler

Alt Forum: Hikayeler

Başlık

Son Mesaj
  1. Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 319
  2. Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 76
  3. Normal Hikayeler

(4 Görünüleyen)

Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 84
  4. Masallar

(1 Görünüleyen)

Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 82

1. Google Arama Karçiçeği'in Hikayesi

Karçiçeği;yaşamakdirenmekvar olmaktır... Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp...

Başlatan Karçiçeği, 1 gün önce 04:49 AM
    2011, açmak, bekleyen, birbirlerine, biri, biz, bugü, edilir, gibi, günü, herkesi, hikayesi, iki, kaç, kadar, karar, merhaba, olmak, olsun, önce, sevgiliye, yaz, yoksa, yolda, yüzde
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 21
    1 gün önce 05:20 AM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama 2 Kum Tanesi ( Cok Guzel Bir Hikaye )

Günün birinde bir çölde iki kum tanesi karşılaşmış ve birbirlerini çok sevmişler uzun bir süre çok yakın olmuşlar. Birbirlerini yanlarında...

Başlatan Karçiçeği,  2 Gün önce 04:26 AM
    allah, ama, asla, aslı, aynı, başında, bir, birbirlerine, biri, cok, devam, gibi, günü, iki, insan, kabul, kadar, olarak, oldukları, önce, rüzgar, sevmeyi, sonu, yeni, yerde
    • Cevaplar: 2
    • Görüntüleme: 14
    2 Gün önce 08:51 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Ağlayan Palyaço'nun Hikayesi

Ağlayan Palyaço'nun Hikayesi Adamın biri çok mutsuzmuş. Hiç bir fıkra espri herhangi komik bir şey onu asla güldürmüyormuş. Bu durum artık iyice...

Başlatan Karçiçeği,  3 Gün önce 02:43 AM
    altında, bey, bunu, devam, dizi, durum, etmiş, gece, gözlerin, hastalığı, hiç, işte, kadar, komik, mesaj, mutlu, olan, sabah, sağ, sahte, sana, senden, yine, yolu, zaman
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 5
    3 Gün önce 02:43 AM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama мєℓєк νє $єутαη

Bir gün melek ile şeytan karşı karşıya gelmişler. İkisi de birbirinin gözlerine bakıp gözlerindeki ifadeyi okumaya çalışıyormuş. Melek şeytanın...

Başlatan Karçiçeği,  5 Gün önce 03:12 AM
    ama, ana, bana, bende, benimle, birde, böyle, bunu, cevap, daha, dans, düşü, eder, güzel, ile, ilk, kadar, misin, neden, olduğunu, olsun, roman, seni, seviyorum, yine
    • Görüntüleme: 3
    5 Gün önce 03:12 AM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Deniz Fenerinin aşkı

Bir Deniz feneri… Okyanusla sonsuza dek komşu… Okyanusun mu ona daha çok ihtiyacı var yoksa deniz feneri mi okyanus için vazgeçilmez bir sevgili?...

Başlatan Karçiçeği,  5 Gün önce 03:10 AM
    ama, aşk, aşkı, bir, budur, Çünkü, daha, düşü, feneri, gece, gel, gibi, hiç, ile, kadar, neden, olan, olduğunu, olsun, sizce, teslim, turu, var, yoksa, zaman
    5 Gün önce 03:10 AM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Seni anLatmamı iSteseLeRdi..

Benden seni anlatmamı isteselerdi bir yürek anlatırdım içinde koskacaman bir dünya dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolu aydınlatan. Deselerdi...

Başlatan Karçiçeği, 1 hafta önce 02:57 AM
    aydı, bende, bir, biri, dünya, dünyada, dünyayı, düşü, git, güzel, ile, işte, kadar, kendi, kendisini, kim, renk, sarı, seni, sevgi, veren, yanımda, yayı, yaz, yolu
    1 hafta önce 02:57 AM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Gül Bahçesi..

Delikanli yillar sonra dogdugu kasabaya döner.Sabah uyandiginda aklina yillar önce evlenmek istedigikasabanin güzel kizi gelir.Kizin güzelligi cevre...

Başlatan Karçiçeği, 1 hafta önce 02:55 AM
    bakmak, bana, bir, birde, dini, elini, gelir, geri, git, güzel, ici, istiyorum, kirmizi, nasil, önce, sabah, sadece, sana, sonra, sonu, sonuna, yok, yolcu
    • Görüntüleme: 5
    1 hafta önce 02:55 AM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Hangisi daha tutsak

Okyanusun orta yerinde üçgen bir kayanın sivri ucu üzerinde uzanan bir "tahtaravalli" gibi duran ve tam bir denge halinde bulunan ince uzun bir...

Başlatan Karçiçeği, 2 Hafta önce 03:31 AM
    ama, aynı, beyaz, biliyor, bir, birbirine, daha, gibi, güvercin, hangi, hareketi, hiç, hiçbir, iki, ise, kafes, kaya, müthiş, olmak, orta, var, yeri, yoksa
    • Görüntüleme: 10
    2 Hafta önce 03:31 AM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Sen benim gözlerime hiç bakmadIn ki.:.:.)

Gözlerin kayIyor gözlerimden sözlerin birer bIçak gibi ; karnIma saplanIyorlar teker teker. sen anlatmaya devam ederken ben asLInda seni...

Başlatan NaRe, 2 Hafta önce 01:41 AM
    agzi, artik, bana, ben, benim, bey, daha, devam, gelen, geriye, gibi, gözlerin, hiç, ilk, kadar, kez, neden, oda, olmadi, sana, sen, senden, seni, sözleri, yok
    • Cevaplar: 1
    • Görüntüleme: 14
    2 Hafta önce 04:12 AM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Göçmen Kuş ve Serçenin Hikayesi

İhanetin adı göçmen bir kuşa verilmiş Sadakatin adı ise; bir serçeye Göçmen kuş bütün bahar ve yaz boyunca Küçük köyün üstünde uçmuş serçeyle...

Başlatan Karçiçeği, 3 Hafta önce 06:00 PM
    • Görüntüleme: 8
    3 Hafta önce 06:00 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama GüL masaLi .!

Bir zamanlar uzak diyarlarda küçük bir kasabada dürüst ve çalışkan bir genç yaşarmış. Tüm gün ustasından öğrendiği gibi demir döver kasabanın tüm...

Başlatan DoquSoyLu, 12-21-2011 02:29 PM
    aklı, ateş, aşkı, bir, bunu, daha, dükkanı, dünya, düşü, etmiş, geç, genç, gören, güneş, güzel, kadar, mutluluk, olan, red, sabah, son, tamir, tarafından, ustası, Şarkı
    • Görüntüleme: 18
    12-21-2011 02:29 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Ömer Köroğlu'Nun En güzel ve anlamlı şiiri..

sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti. yanmanin nedeni aksam yedikleri degiluyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi. bugün...

Başlatan aSiLya`, 12-21-2011 02:56 AM
    ayi, beni, benim, bey, bir, bugü, daha, devam, gece, gelen, günü, kalp, kez, mesaj, midesinde, nereye, okumak, olacak, olan, Ömer, saati, senden, telefon, verdi, yüzünden
    • Görüntüleme: 64
    12-21-2011 03:02 AM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Muhbir vatandaş

MUHBİR VATANDAŞ Komiserim şikayetçiyim komplo kurmuşlar. Göğü boyamışlar daha bir parlak daha bir mavi ....

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:21 PM
    ama, bas, bende, benden, bir, bunu, daha, değiş, geri, gif, güneş, havada, insan, öyle, sözler, var, vatandaş, yay, yok, İmza, şiirler
    • Görüntüleme: 105
    07-21-2011 09:57 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Bitişin çığlığı

BİTİŞİN ÇIĞLIĞI Kararınız ne olursa olsun acı çekeceğinizi bildiğiniz durumlarda bir karara varmak çok...

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:15 PM
    arkası, aslı, aşk, bağları, ben, beni, bir, Çünkü, daha, etmek, gel, geriye, git, gönderilen, hayat, kabul, kez, mutlu, olsun, sağlıklı, seni, sevgi, son, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 80
    07-19-2011 11:15 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Sevgili dostlarım:

SEVGİLİ DOSTLARIM: NAZİK OLMAK İÇİN BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN. SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN. BİR...

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:08 PM
    anlamak, bİr, dua, gif, kadar, olmak, sevgili, sevmek, var, yardim, İyİ
    • Görüntüleme: 87
    07-19-2011 11:08 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Yaşa !...

YAŞA !... Her şeye boşver dolu dolu yaşa. Madem ki bir aşkın var ne güzel tadını çıkar... Sanki...

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:07 PM
    aynı, aşkı, bana, başını, bir, biri, Çünkü, daha, düşü, etme, gibi, gif, günü, güzel, hadi, hem, hiç, kaza, olan, olsa, sana, sevgi, tadını, var, zaman
    • Görüntüleme: 71
    07-19-2011 11:07 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Sen'le sohbet...

SEN'LE SOHBET... Sevmek... "Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. "Yol" dedim. "Alıp...

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:05 PM
    acısı, açmak, ahh, aşk, bana, başını, ben, bir, dedim, gif, kaç, neden, olmak, olsa, önce, sen, sevda, sohbet, sus, tek, var, yine, yok, yolu, zaman
    • Görüntüleme: 62
    07-19-2011 11:05 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama Beklentisiz sevmeyi denediniz mi?

BEKLENTİSİZ SEVMEYİ DENEDİNİZ Mİ? Hiç beklentisiz sevdiniz mi? Yani "Bugün telefon etmedi" demeden "Şu an nerede...

Başlatan aLya, 07-19-2011 11:03 PM
    aşk, ben, beni, bir, bugü, bunlar, daha, dair, erkek, gelen, ile, kabul, kadar, mutlu, neden, oldu, roman, seni, sevgi, sizi, telefon, yaş, yaşıyorum, yok, zaman
    • Görüntüleme: 68
    07-19-2011 11:03 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Müsait Olunca Beni Sever misin Anne?

Müsait Olduğunda Beni Sever misin Anne? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: -Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla...

Başlatan MaviS, 07-03-2011 09:11 PM
    annesi, babası, başladı, beni, birde, böyle, bugü, Çocuk, deli, düşü, etti, geldi, hiç, kadar, konusu, neden, nesini, randevu, sana, seni, var, yaptı, yok, yolda, zaman
    • Görüntüleme: 85
    07-03-2011 09:11 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Kendini gerçekleştiren kehanet

Nick adında bir demiryolu isçisinin öyküsü bu. Nick güçlü sağlıklı bir işçi manevra sahasında çalışıyor. Arkadaşlarıyla ilişkisi iyi ve işini iyi...

Başlatan MaviS, 07-03-2011 09:09 PM
    ala, başladı, bekler, benim, bir, biri, bunlar, dini, düşü, günü, iyi, kendini, nick, olan, öldüğünü, saat, sağlıklı, serbest, son, tamir, var, vardı, yapan, yapılan, yaz
    • Görüntüleme: 162
    07-03-2011 09:09 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız