Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Hikayeler isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Sedef Çiçegi
2 Gün önce
ALLAHIN Emriyle :))
5 Gün önce
Karga HIKAYESI
KardeLen maSalı
Karçiçeği;yaşamakdirenmekvar olmaktır... Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp...
Günün birinde bir çölde iki kum tanesi karşılaşmış ve birbirlerini çok sevmişler uzun bir süre çok yakın olmuşlar. Birbirlerini yanlarında...
Ağlayan Palyaço'nun Hikayesi Adamın biri çok mutsuzmuş. Hiç bir fıkra espri herhangi komik bir şey onu asla güldürmüyormuş. Bu durum artık iyice...
Bir gün melek ile şeytan karşı karşıya gelmişler. İkisi de birbirinin gözlerine bakıp gözlerindeki ifadeyi okumaya çalışıyormuş. Melek şeytanın...
Bir Deniz feneri… Okyanusla sonsuza dek komşu… Okyanusun mu ona daha çok ihtiyacı var yoksa deniz feneri mi okyanus için vazgeçilmez bir sevgili?...
Benden seni anlatmamı isteselerdi bir yürek anlatırdım içinde koskacaman bir dünya dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolu aydınlatan. Deselerdi...
Delikanli yillar sonra dogdugu kasabaya döner.Sabah uyandiginda aklina yillar önce evlenmek istedigikasabanin güzel kizi gelir.Kizin güzelligi cevre...
Okyanusun orta yerinde üçgen bir kayanın sivri ucu üzerinde uzanan bir "tahtaravalli" gibi duran ve tam bir denge halinde bulunan ince uzun bir...
Gözlerin kayIyor gözlerimden sözlerin birer bIçak gibi ; karnIma saplanIyorlar teker teker. sen anlatmaya devam ederken ben asLInda seni...
İhanetin adı göçmen bir kuşa verilmiş Sadakatin adı ise; bir serçeye Göçmen kuş bütün bahar ve yaz boyunca Küçük köyün üstünde uçmuş serçeyle...
Bir zamanlar uzak diyarlarda küçük bir kasabada dürüst ve çalışkan bir genç yaşarmış. Tüm gün ustasından öğrendiği gibi demir döver kasabanın tüm...
sabah uyandiginda midesinde bir yanma hissetti. yanmanin nedeni aksam yedikleri degiluyanir uyanmaz bugün yapacaklarinin aklina gelmesiydi. bugün...
MUHBİR VATANDAŞ Komiserim şikayetçiyim komplo kurmuşlar. Göğü boyamışlar daha bir parlak daha bir mavi ....
BİTİŞİN ÇIĞLIĞI Kararınız ne olursa olsun acı çekeceğinizi bildiğiniz durumlarda bir karara varmak çok...
SEVGİLİ DOSTLARIM: NAZİK OLMAK İÇİN BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN. SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN. BİR...
YAŞA !... Her şeye boşver dolu dolu yaşa. Madem ki bir aşkın var ne güzel tadını çıkar... Sanki...
SEN'LE SOHBET... Sevmek... "Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. "Yol" dedim. "Alıp...
BEKLENTİSİZ SEVMEYİ DENEDİNİZ Mİ? Hiç beklentisiz sevdiniz mi? Yani "Bugün telefon etmedi" demeden "Şu an nerede...
Müsait Olduğunda Beni Sever misin Anne? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: -Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla...
Nick adında bir demiryolu isçisinin öyküsü bu. Nick güçlü sağlıklı bir işçi manevra sahasında çalışıyor. Arkadaşlarıyla ilişkisi iyi ve işini iyi...
Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları