Üye olmak için Üye Formunu doldurmanýz yeterlidir.Üye olduysanýz ve þifrenizi kaybettiyseniz Þifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklý Sorunlar Ýçin Site Yetkilisi ile Ýletiþime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanýz gerekmektedir. Site kullanýmý hakkýnda detaylý bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalýn Gerçek Yüzü sitesindeki Hasan Selcuk Birdal Þiirleri isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Eski zamanlarýn birinde bir adam hayatýn anlamýnýn ne olduðuna takmýþ kafayý... Bulduðu hiçbir cevap ona yeterli gelmemiþ ve baþkalarýna sormaya...
(O'na) Eski bir albümün.. Arka sayfalarýndan buldum seni.. Siyah beyaz resimlerin. Detaylarýndan aþýk oldum sana... Yüzün buruþuk kaðýtlardan....
Söz bitti... Kelimeler suskunlaþtý. Yürek avuca düþtü Aþk sustu.. Ayrýlýk konuþtu. Vakit tamam.. Kalp üþüdü... Sabah biraz ilerde.. Aþk...
Bir þehir özlüyorum.. Haritanýn bir ucunda.. Mavi bir zemin Bir tarafýnda hüznü titrer tenimde. Bir yanlýzlýk oturur yürek duraðýmda. Gidiþler...
Gözlerimi çalan Gece karanlýðýyla Kýyasýya savaþmalýydýk.. Ben þafaða koþmaliydým. Karanlýk beni geceye gömmeliydi.. Bir yýldýz þekli ýþýðýn....
Herþey sen olmalý bu gece.. Ve seni anlatmalý güzellikler içinde.. Doðanýn devvasal görünümünde Herþey sana aþýk olmalý bir ben gibi.. Aþk sende...
Seni çok anlatan oldu.. Bilemediðim taraflarýndan.. Süslediler püslediler kelimeleri Harf harf giydirip aynalara gösterdiler.. Bazende harfleri...
Asrýn nesline bir hayat býraktým Kýsacasý aþktan bir devir yaptým Ötesinden korkmadan. Bir çok yaþamla yüzleþtim.. Týpký yüzündeki git gelmeler...
Hasan Selcuk BÝRDAL Ben geldim.. Sana geldýmm.. Ben geldým çünkü sen benden gitiðin için sana geldim.. Sana geldimm.. Çünkü sen giderken benide...
(Arzucan'a) Baþka ülkelerin kalabalýðýna karýþtý yüreðim.. Sinsice bir bekleyiþte son çýðlýklar. Suskun ve endiþeli bir umut bakýþlarýmda....
Hayaline girmek bir sevdanýn.. Her istanbul sabahýn da güneþle.. Kýpýr kýpýr kaynamak yedi tepesinde.. Yediden yetmiþe aþk haykýrmak.. Haydi...
Yapraklarýnýn arasýnda sevda saklý. Bir aðacýn güz yüzünde býraktým seni.. Dallarýndan eðilmiþ kirpiklerinin.. Gözlerine düþmelerinde aþk oldum....
Büyük bir sevdanýn hüznüne. Hazýrlanýrken yürek. Kalp iki atýþ arasýnda çýrpýniyor. Elinde bir umut yaþam.. Vedalar hayatýn boynunda aþk'a...
Git. Yol seni götürdüðü yere kadar git.. Demli bir aþkýn yudumunda Damak tadý deðilsin. Bardak altý döküntüde çalkalatýp. Bir damla gözyaþý...
Bu gece nefret'in zirvesindeyým Artýk karanlýða tahammülüm yok rüzgar olup esmek istiyorum ýslanmak istiyorum. yaðmur olup damlamak istiyorum.....
Gün gelir çekemez olur bedenin ruhunu.. Asileþir içinde yaþamsal umut.. Aþkýn geçtiði yerde ben yokum dersin.. Alýr yanlýzlýðýný eline kaçar.....
Þafaðýn sabaha sarýldýðýný izlerken. Gözlerim güneþin daðlarla dansýna durdu. Heyecanlandý uzaklar ötesinde bulutlar. Dilime iki kelime geldi...
Bizi artýk böyle hatýrla sevgili.. Biz yüreklisinden sevdik.. Sevdanýn en þeffafýndan. Ýki gülücükle aþka sarýldýk.. Hiç bir bank'ta nefsimize...
( O'na) Sen içimsin.. Suskunluðumu saklayacak Hiç bir tutkuda saklamadým seni.. Nefsimde Nefesimde hep aktýn yataðýna.. Ne arzumda bir...
Þekilden þekile deðiþen bulutlarýn Niyetinde yaðmur olursam.. Belki hayat þemsiyesine takýlýr damlalarým. Ama gülersemde.. Hayat üstüne ferman...
Þu anda 3 kullanýcý bu foruma gözatýyor. (0 Kayýtlý üye & 3 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sýralamasý..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý