Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki BİLİM ve TEKNOLOJİ isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Cep telefon , yeni çıkanlar , programlar, aksesuarlar
SamSung Focus Flash
2 Gün önce
Sabit Konular
Arkeoloji insanların elinden çıkmış her türlü malzemeyi ve kalıntıyı araştıran bilim dalıdır. Yunanca archaios ve logia sözcüklerinden türetilen...
Teknoloji Teknoloji (technoslogos) techne; yapmak ve logos; bilmek anl***** gelmektedir. İnsanoğlunun gereklerine uygun yardımcı alet ve...
Normal Konular
Resimler de kişilik yansıtır mıymış demeyin. Bu test gerçekten de yüzde 99 doğru sonuç veriyor. Aşağıda her resme bir numara verilmiştir. Size uygun...
Apple ilk iPhone'dan beri tüm iOS sürümlerinde kullandığı bu hizmet iOS 6'da olmayabilir! Apple'ın iOS işletim sisteminde yer alan ve iPhone iPad...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü FATİH Projesi’yle ilgili hazırladığı tanıtım filminde Osmanlı dönemine...
Counter-Strike Half Life ve Steam oyunlarının geliştiricisi Valve konsol ile oyuncuyu “giyilebilir bilgisayar”la birleştirecek. Google’ın telefon...
Chrome 19'un final sürümü yayınlandı! Chrome'un son sürümü küçük ama faydalı yeniliklerle geldi! İşte detaylar ve indirme bağlantısı! ...
Türkiye dünyada en çok siber saldırıya uğrayan 10 ülkeden biri. ABD İngiltere Çin İran K.Kore siber ordular kurarken biz yerimizde sayıyoruz. ...
Firefox 13 "Project Snappy" ile hızlanacak! Mozila'ın geçen sene başlattığı "hızlandırma" atağı "Project Snappy" tam gaz devam ediyor... ...
Fransa'nın güneyinde araştırma yapan antropologlar bir mağarada yaptıkları keşifle hayrete düşürdüler... İnsanoğlunun Avrupa kıtasındaki en eski...
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) yapılan açıklamada kurumun internet sitesinde dün akşam yapılan çalışmalar kapsamında geçici olarak...
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Şanlıurfa'da aktif bulunan baz istasyonları denetlemeleri yapıldı. Denetim sonrası...
Çin'de Google'ın yerine kullanılan Baidu internet arama motoru ilk akıllı telefonunun lansmanını yaptı. Baidu böylece akıllı telefon pazarına giriş...
ABD'deki Stanford Üniversitesi'nde ışıkla çalışan bir biyonik göz geliştirildi. Hastalarda şimdiye kadar kullanılan biyonik gözler pille...
Super AMOLED Plus bilmecesi! Samsung Galaxy S3 ile Super AMOLED Plus'ı yerden yere vurdu. Ama işin içinde başka bir iş olabilir! Samsung Super...
Aylardır beklenen Samsung Galaxy S III resmen ortaya çıktı. Peki yeni cep kardeşi Galaxy S II'den farklı neler sunuyor ve hangi özelliklerinin...
“2013 yılının sonunda tamamı Türk yapımı uçak üreteceğiz!” tv8'de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programının bugünkü konuğu Türk Hava Kurumu...
Fransa'da elektromanyetik dalgaları filtre edebilen bir duvar kağıdı geliştirildi. Bilimadamları yerel kablosuz ağ şebekesi veya cep telefonunun...
Google Anneler Günü'nü kutladı. Google ana sayfasında ''doodle'' olarak adlandırılan logoda ''google'' yazısı Anneler Günü'ne özel hareketli hale...
Birkaç ay önce Firefox'un bellek tüketimi üzerinde çalışmaya başlayan Mozilla eklentilerin bellek tüketimini azaltmak için de çalıştığını duyurdu. ...
Akıllı telefonlar trafikte kaza riskini azaltıyor. Sürücüler yeni ürünler sayesinde telefon konuşmalarını ve mesajlarını sesli komutla yapıyor. ...
Bilgisayar tablet ve akıllı telefon derken evlerde bile internete bağlı cihazların sayıları sürekli artıyor. Cep telefonu dijital fotoğraf...
Şu anda 8 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 8 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları