Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki TİYATRO isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Sabit Konular
Bir öyküyü sahne olarak ayrılmış bir yerde oyuncuların söz ve hareketleriyle canlandırma sanatı. Tiyatro sözcüğü Yunanca'da "seyirlik yeri"...
Normal Konular
“Günümüzde meydana gelen bilimsel ve teknolojik gelişmeler insanların yeniliğe açık yapıcı ve yaratıcı olmasını gerektirmektedir. Bu durumda...
Tiyatro insan hayatında geçmiş geçebilecek olayların benzetme yoluyla belli yerlerde bir seyirci topluluğu önünde canlandırılması sanatıdır. Bir...
Buraya niçin çıktım biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz! Bari ben söyleyeyim. Efendim size şimdi bir nutuk çekeceğim. Neden şaştınız? Yalnız...
Sevişme sahnelerinde çift külot önlemi Cihan Ünal’ın “Oyunda giydiği o şort külotun içinde hiçbir şey yoktu” dediği Hande Ataizi’nin çift iç...
Yönetmen: Biraz ağlayarak oynayacaksınız. Başla! Kovboy: Senin anan var mı? Kız: Yoook. Kovboy: Senin baban var mı? Kız: Yook. Kovboy: Peki...
ÜNİVERSTELİ Üniversiteyi hedefleyen bir gençle bu yolun başında koşmadan yorulan bir gencin karşılaşması ve kıyaslanması üzerine… Mustafa: Nerde...
atçılar sizi HASAN : Hayrola Rüstem üzgün görünüyorsun ne oldu? RÜSTEM : Ben üzülmeyeyim de kim üzülsün Hasan? HASAN : Hele anlat bakalım seni bu...
BABA : Oğlum gel bakalım buraya! ÇOCUK : Buyur baba! BABA : Bu hafta yapılan sınavda kaçıncı oldun? ÇOCUK : 25. oldum baba. BABA : Ama nasıl...
fadimeyi arayan temel nerde olduğunu sorar fadimede kumsalda chat yapayıyorum der bunun üzeirne temel yanına durusnuda alarak sahile gider fakat...
TİYATRO Türleri Klasikçi Tiyatro Romantik( Coşumcu) Tiyatro Doğalcı(Naturalist)Tiyatro Simgeci Tiyatro Dışavurumcu (expresyonist) Tiyatro ...
TİYATRO SALONLARI TİYATRO SALONLARI TÜRKİYE İSTANBUL İBB Şehir Tiyatroları Sahneleri Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Darül Bedayi...
TÜRKİYE ÜNİVERSİTE ve AMATÖR TİYATRO TOPLULUKLARI Topluluk Adı İrtibat Tel No. e-posta Fax No. Odtü Oyuncuları-
TİYATRO Okulları GÜZEL SANATLAR FAKÜLTELERİ BÜNYELERİNDEKİ SAHNE EĞİTİMİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİL TARİH COĞRAFYA FAKÜLTESİ TİYATRO BÖLÜMÜ...
<H1>TİYATRO Eğitimi KONSERVATUVARLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI http://www.cu.edu.tr/yokullar/dkons/index.htm İZMİR DOKUZ...
TİYATRO Eğitimi KONSERVATUVARLAR GÜZEL SANATLAR FAKÜLTELERİ BÜNYELERİNDEKİ SAHNE EĞİTİMİ ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI
TİYATROLAR ve Telefonları İSTANBUL ŞEHİR TİYATROSU HARBİYE MUHSİN ERTUĞRUL SAHNESİ (212) 2407720 FATİH REŞAT NURİ SAHNESİ (212) 5265380...
PORTRELER ÜNLÜ TİYATROCULAR ve YAZARLAR ANTON ÇEHOV BERNARD SHAW BERTOLT BRECHT CARLO GOLDONI DARIO FO FREDERICO GARCIA LORCA FRİEDRİCH...
TİYATRO SÖZLÜĞÜ Tiyatro Terimleri ve Anlamları Acı Çekme Oyunu Acıklı Komedya Açık Biçim Açıkdoğa Tiyatrosu Açıkhava Tiyatrosu Agon Agora
TÜRK TİYATROSU Türk tiyatrosu Anadolu uygarlığını oluşturan çeşitli toplumların Anadolu'ya göç eden Türklerin atalarının ve İslâm dünyasının...
TİYATRO TARİHİNİN DÖNEMLERİ ANTİK ÇAĞ ROMA TİYATROSU ORTAÇAĞ RÖNESANS ORTA SINIF TİYATROSUNUN DOĞUŞU 19. YÜZYIL VE ROMANTİZM ÇAĞDAŞ...
Şu anda 5 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 5 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları