Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Diğer isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
SELÜLİTLERİ CANINI SIKIYOR Las Vegas tatilinden dönen Demet Akalın İstinye Park'ta selülitleriyle görüntülendi Menajerliğini yapan eşi Önder...
SÜRPRİZ NİŞAN İki sevgili aile arasında yüzük taktı... Güzel oyuncu İnci Türkay ve sevgilisi eski manken Atilla Saral'ın doludizgin aşklarına...
DEMET AKALIN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU İTÜ Devlet Konservatuarı öğrencileri Damla Bapir ile Merve Atalar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na...
BONO'DAN TARKAN'A TAM NOT! U2 grubunun solisti Bono eşi ve grup arkadaşlarıyla yemek yediği restoranda Tarkan'ın şarkısını dinledi. Bono Tarkan'ın...
Nilüfer - 18.08.2010 - Enka Açık Hava Tiyatrosu - Istanbul Tarkan - 21.08.2010 - Çeşme Seaside - Izmir Tarkan - 27.08.2010 - Cemil Topuzlu...
Lady GaGa yeni çıkaracağı albümünün bugüne kadar yaptığı en iyi albüm olacağını iddia etti. Lady Gaga “Yeni albümün bugüne kadar ki en iyi albüm...
UYAN ARTIK SABAH OLDU BEN GİTTİM SEN BİTTİN ELLERİN KOKUSU SİNMİŞ ÜZERİNE VAZGEÇTİMKAHRETTİM... GÜNEŞİN TUTULDU SENİN SAYENDE KADERİN KARARTTI...
Evet arkadaşlar en sevdiğiniz şaekıcılar kim ve en çok sevdiğiniz parçalar sizlerin düşüncelerini bekliyorum ......
Yusuf Güney 'Aşka İnat' isimli ikinci albümünün ikinci videosu için 'Serserin Oldum'da karar kıldı. Şarkının bestesi Yusuf Güney'e aitken sözleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları