Üye olmak için Üye Formunu doldurmanýz yeterlidir.Üye olduysanýz ve þifrenizi kaybettiyseniz Þifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklý Sorunlar Ýçin Site Yetkilisi ile Ýletiþime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanýz gerekmektedir. Site kullanýmý hakkýnda detaylý bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalýn Gerçek Yüzü sitesindeki ÞARKI SÖZLERÝ isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Üstüm baþým toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarým pas içinde Siz benim nasýl yandýðýmý Nereden bileceksiniz? Bir fidandým derildim ...
Albüm Adý : Kýrmýzý Bekledim her kýþýn yazý varmýþ bekledim Bir gün aþký bulmayý Bekledim Her gönlün (gönlümün) eþi varmýs Bekledim Bir gün...
Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanýmadým ben Senden daha özel Kimselere de bakmadým Aklýmdan geçer Kimseyi tanýmadým ben...
Bir aleme indim yalnýz Yerde toprak gökte yýldýz Bir yan susuz bir yan deniz Ýki el bir baþ verdiler Bir çift göz aðlar da güler Dört bir...
hiç ummazdým oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoþgeldin seyirlik deðil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik deðil ömürlük...
Dýþarýdan gördüðün gibi deðilim Bir kez olsun buradan bakmadýn Üzüldüm zannediyorsan þunu bil Caným yandý geçti çok yakmadýn Yaz gelir...
Bugün senle konuþmak deðil niyetim Galiba artýk yapamýyorum Sürsün isterdim kendimi kandýrarak Yalanla yüz göz olamýyorum Her insan bazen þaþar...
Yürüdüm kendimden uzak Çok uzak bir sevda düþünme Kayboldum sessizlikte Hapsoldum bu esir þehirde Uzak mesafelerde uzak Derviþ oldum daðlarý...
Belki de zamansýz açtým içimi Yüreðim þeffaftý aklýmsa deli Ben geldim sen kaçtýn hep bana inat Bir vardýn bir yoktun hep masal gibi Ne kara...
Sýcacýðým dý dondu Elimi birden tutmaz oldu Nasýl diye çýrpýnýrken Beni bir anda sevmez oldu Sýcacýðýmdý dondu Elimi birden tutmaz oldu Bir...
Tenin sinmiþ yastýðýma Dün gece terk etmeden önce. Ýçimde býraktýðýn acýyla Kokunla uyudum bu gece. Pembe bir mezarlýk gördüm rüyamda Aþýk...
Kar Çiçeðim AYRI DÜÞTÜ YOLUMUZ NE ARAYIP NE SORDUN SEN ORDA BEN BURDA MUTLUMU OLDUN KAR ÇÝÇEÐÝ MÝSALÝ SARARIP SOLDUM UNUTAMADIM SENÝ...
sen gittin gideli ben güldümmü sen bi defa sor bana yalnýzlýk adým olmuþ soyadým sensizlik bak sana gülebilmek varken aðlarým gecelerde ben hep...
Ýstesen de yok desen de Kan misali dolar yüreðine Ýliklerine damarlarýna Sen gibi sen onu bilmesen de Ýstesen de yok desen de Düþ misali...
Yürüyorum düþ bahçelerinde Gördüm düþümden büyük bahçe yok Yüreðimin kuþlarý konmuþ Telgrafýn tellerine Neþesi gurbet selamlarýndan çok A...
Kývrým kývrým kývranarak dön gülerek Edalý iþveli göz süzerek Gerdan kýrarak bel bükerek Vur tefe vur tefe düm düm de tek Desinler rüzgar...
Parada pulda gözüm yok inan baba Eloðlu kýyar gülünün fidanýna Olur a dara düþerim ihtimal Gülüne su ver unutma Olur a dara düþerim ihtimal ...
Ne hükümran kalýr Ne zulüm ne de kin Öz deðil dostlar Öz deðil bu biçim Kullarýn kullara ettiðini etmiyor En zalim harý ateþim Bugün...
Þimdi çok uzak bir hatýra gibi O yaþadýðýmýz Boynumda bilmece gibi bir düðüm Dört kýsa günden bana Bir garip sýzý kaldý Bir de deli...
Þu anda 1 kullanýcý bu foruma gözatýyor. (0 Kayýtlý üye & 1 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sýralamasý..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý