Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki Komik Loglar isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
<ReSuLLL> abi izmir nasil <ReSuLLL> rüzgarlimi <msqL> süperrrrrrrr <ReSuLLL> kizlari nasil <msqL> ablandan sopa istiyon sen <msqL> de ...
Oturum Başlatıldı: Sat Jan 28 13:22:07 2012 Ident Oturumu: bod Kelebek v.Sohbet ® Önemli: Güvenliğiniz gereği yazışacağınız kişiye kişisel...
Oturum Başlatıldı: %s Tue Jan 24 13:44:46 2012 Ident Oturumu: EbRuIi Ident Oturumu: EbRuIi (KumsalChat@6F83173E.5CEB1A5A.8BC142DB.IP) <EbRuIi>...
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk
Erkek: Bana isminizi bagislar misiniz? Kadin: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ismarlayabilir miyim? Kadin: Aslinda içkinin parasini...
azeri aşık olursa Sen meni sevmen seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Klasik Ask neyse onu yasiyah Yada sevme...
KAYKAY Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar. -Seni cennete yollamadan önce bir sorum var: Karına karşı sadık oldun...
kalktığınızda küçük diliniz görünecek şekilde esnemelisiniz 2)Sabah yüzünüzü yıkamadan kahvaltıya oturmalısınız 3)Evden çıkmadan dişleri...
Kro Kadın Nasıl Olur ? 1 Yolda yürürken sigara içerler 2 Çok yüksek ses tonu ile konuşurlar 3 Küfür etmeyi çok iyi bi yetenek...
Google:ben herşeye sahibim. Facebook:ben herkesi tanıyorum. Internet:Ben olmasam bir hiçsiniz. Elektrik: Fazla bıdı bıdı yapmayın lan :)
Kadınların kullandığı bazı kelimelerin erkekler için düz bildik anlamlarından öte farklı mesajları vardır. Bu anlamları bilmeyen erkeklerin işi...
İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: “Bana bakın gidin birbirinizi dışarda gebertin evi daha yeni temizledim…!!!” Duaların Gücünü: “Yat kalk dua et...
;)
Pi`yi 3 alacaksan güzelim ben seni böyle de severim -Hatalıysam hesap et: 2x-2y=21 / x+y=5 / x=? y=? -3 bilinmeyenli denklem çözerim geçme...
Başkanlığını emekli Emniyet Müdürü C. Yusuf Karagedik'in yaptığı 'Emekli Polisler Derneği' tarafından kurulan internet sitesinde polislerin ilginç...
-Harem kişisine titreşim gönderdiniz. Harem: buyrun padişahım? Padişah: slm nbr? Harem: iyi padişahım Harem: u? Padişah: bende iyim Padişah:...
Admin: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun. user: arama emrim yoktu arayamadim Admin: Banned ! user:...
ne zaman evleneceksin? - sen ne zaman iyi bi koca bulursan! -ne zaman evleneceksin? -ben kimseyle evlenmem onlar benle evlensin. - ne...
;DD <aSi`> nerde oturuon Sen <Özlem> (. <Özlem> ALmanyada yaSiorum <aSi`> su caminin ordaki Evdemi : P <Özlem> ;D <Özlem> Camii yok...
<Gazeteci> sizinle röportaj yapabilirmiyiz BoZKuRT? <Gazeteci> BoZKuRT bey bakarmısınız <BoZKuRT> ne konuda <BoZKuRT> yapacan Gazeteci ? ...
Şu anda 4 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 4 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları