KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü Sitesine Hoşgeldiniz.

KOMİKLER

KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki KOMİKLER isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 91 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: KOMİKLER

Alt Forum: KOMİKLER

Başlık

Son Mesaj
  1. Komik Resimler

(5 Görünüleyen)

Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 138
  2. Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 124
  3. Komik Loglar

(4 Görünüleyen)

Eylemler:

Forum İstatistikleri:

• Konular: 128

1. Google Arama Erkeklerin Duası

Erkeklerin Duası elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... karımı her türlü...

Başlatan Karçiçeği, 04-11-2012 04:14 PM
    ben, duası, erkekleri, erkeklerin, güzel, hasta, hiç, ile
    • Cevaplar: 0
    • Görüntüleme: 77
    04-11-2012 04:14 PM son yazılan Mesajı göster
  2. Google Arama :=) Ölüm sizi ayırana kadar...

Başlatan Karçiçeği, 04-11-2012 03:06 PM
    kadar, sizi
    • Görüntüleme: 62
    04-11-2012 03:06 PM son yazılan Mesajı göster
  3. Google Arama Bilgisayar Ve Kadin

* INTERNET Kadın: Zor kadın. Kimsenin kendisine bağlanmasını istemez. * SERVER Kadın: Ne zaman onu istesen meşguldür. * WINDOWS Kadın: Herkes bir...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:45 PM
    bilgisayar, bir, bunu, disk, dünyada, ekran, erkekleri, etmek, gelir, güzel, internet, kadin, kimsenin, kontrolü, neden, oldu, rolü, sadece, sana, server, temel, yine, yok, zaman, zor
    • Görüntüleme: 61
    02-26-2012 05:45 PM son yazılan Mesajı göster
  4. Google Arama Einstein Ve Soförü

Einstein bir çok yerde konferanslar vermişti. Bu konferanslara özel şoförün kullandığı bir otoyla gidiyordu. O konferans verirken şoför de...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:45 PM
    adam, basit, beni, biliyorum, bir, biri, böyle, cevap, daha, garip, iyi, kadar, kelimesi, red, sen, sizi, sorma, sorular, yaşlı, yerde, yine
    • Görüntüleme: 48
    02-26-2012 05:45 PM son yazılan Mesajı göster
  5. Google Arama Hazir Cevap Ihtiyar

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.Bunu gören trafik polisleri amcaya takilmak...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:44 PM
    bak, bana, bir, bunu, cevap, ceza, gördü, göre, gören, hikaye, isim, milyon, neden, olay, onun, peki, red, sana, simdi, trafik, var, zaman
    • Görüntüleme: 45
    02-26-2012 05:44 PM son yazılan Mesajı göster
  6. Google Arama Türkler Uzayda

- houston ahmet kalemimi aldi vermiyor. - houston abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. - houston.. aloooo kime diyorum houstoooon!!! ...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:44 PM
    ben, benim, bitti, biz, bunu, deniyorum, ekibi, etmiş, geldi, gelen, gemiye, gibi, gitme, kavga, kendisini, kez, orta, oyun, seni, sey, sizi, soru, yine, yok, zaman
    • Görüntüleme: 60
    02-26-2012 05:44 PM son yazılan Mesajı göster
  7. Google Arama Sen benim Kim oLdugumu biliyormusun ?

Üniversitenin büyük amfisinde 800 kişinin katıldığı bir imtihan... Süre iki saat... Profesör son derece sert ve sürenin esnetilmesine imkân yok....

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:43 PM
    aslı, benim, biliyor, bir, bizim, daha, düşü, geç, günler, hazırlıkları, hiç, kim, olacak, olan, saat, sen, seni, senin, sert, son, sonraki, veren, yok, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 40
    02-26-2012 05:43 PM son yazılan Mesajı göster
  8. Google Arama Cem Yilmazdan Seçmeler

** Sık sık ameliyat olun içiniz açılır! ** Oğlumun adını mafya koydum artık ben de mafya babasıyım... ** Yazılıdan sıfır aldım ama öneli olan...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:43 PM
    ama, annesi, ben, beni, bir, biri, bırak, cem, Çünkü, daha, eğitime, elektrik, geç, hiç, neden, nesil, olan, oluyor, saçlar, son, temel, var, yeni, yok, zaman
    • Görüntüleme: 54
    02-26-2012 05:43 PM son yazılan Mesajı göster
  9. Google Arama Asiri Hiz Ve Uyanik Soför

Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:42 PM
    adam, adamı, amiri, aşırı, benim, bey, bir, bunu, ceset, dolar, eve, gibi, hızlı, ister, kadını, memur, olduğunu, sizi, son, sorguya, trafik, var, yap, yine, yok
    • Görüntüleme: 57
    02-26-2012 05:42 PM son yazılan Mesajı göster
  10. Google Arama Evliligin Evrimi )

1. yıl: Koca şöyle der: "Oooo sevgilim böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor.. bilmiyo musun artık heryerden her türlü mikrobu...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:42 PM
    aile, beni, birkaç, böyle, bugü, dini, dinle, evde, gibi, git, hasta, hastaneye, istiyorum, kendi, kendini, kesik, neden, red, sana, seni, senin, sonra, var, yüzde, zaman
    • Görüntüleme: 49
    02-26-2012 05:42 PM son yazılan Mesajı göster
  11. Google Arama Bazi Ülkelerin Ilginç Yasalari

Singapur Sokakta çiklet çiğnenmesi para ya da hapis cezasıyla sonuçlanır. Çiklet satışı yasaktır. Homoseksüellerin bu ülkede yaşaması yasaktır....

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:41 PM
    600, ben, bin, bir, bunu, daha, dışında, etek, etmek, giriş, gömlek, günleri, kabul, kadınları, kez, mini, parası, sağ, sana, sonucu, yapacak, yeni, yok, yolu, zaman
    • Görüntüleme: 63
    02-26-2012 05:41 PM son yazılan Mesajı göster
  12. Google Arama Komik Ama Gerçek

1. Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada aciklarinda battiktan sonra iki tane deniz ayisi 80.000 dolar harcanarak temizlenmis ve buyuk bir torenle...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:40 PM
    ama, bir, biri, deniz, dolar, eksik, elektrik, gelir, geri, hafta, herkesi, icin, iki, ile, kiz, komik, mektup, mutfak, mutlu, olur, petrol, protesto, red, sonra, yeri
    • Görüntüleme: 59
    02-26-2012 05:40 PM son yazılan Mesajı göster
  13. Google Arama Azeri Spiker

MAÇIN İLK YARISI -Hollandalı Overmars'ın zerbesini(sutunu) kaleci Taffarel son anda defedebildi. -4 degge (dakika) sonra Overmars'ın kapuya...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:40 PM
    ayı, cim, defa, eder, etmek, gala, galatasaray , hagi, hakan, hem, ici, icin, kaleci, kaza, kupası, oldu, olur, red, sol, son, sonra, spiker, tarafından, yarı, İlk
    • Görüntüleme: 44
    02-26-2012 05:40 PM son yazılan Mesajı göster
  14. Google Arama Günümüze Uyarlanmis AtasözLeri

- ak akçe kara para aklamak içindir! - gülü seven dikenine epilasyon yaptırır! - üzüm üzüme baka baka solarium! - kızını dövmeyen karısıyla...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:39 PM
    adalet, anılarını, asker, bal, bir, cezası, devlet, düşü, efes, erken, gelir, gibi, hakkında, infaz, kadar, kara, kaza, milli, nerde, olacak, red, temel, var, yanan, yeni
    • Görüntüleme: 53
    02-26-2012 05:39 PM son yazılan Mesajı göster
  15. Google Arama Danisman

Bir çoban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş.Yanına bir Cherokee Cip yanaşmışBrioni gömlekCerruti ayakkabılar giyen Ray-Ban gözlüklu ve YSL...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:38 PM
    adam, aldı, arkası, basit, bende, benden, benim, bir, cevap, geldi, geri, için, ile, ise, kaç, misin, neden, olarak, olduğunu, red, seni, senin, yap, yeri
    • Görüntüleme: 39
    02-26-2012 05:38 PM son yazılan Mesajı göster
  16. Google Arama Atatürk Ve Komik Bi Olay

Atatürk'ün) En sevdiği hikayelerdenmiş. Arada kendi anlatır arada baskasna anlattırır hep gülermiş. (F. R. ATAY) Yeşilaycı bir profesör bir...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:38 PM
    alıyor, ama, arada, ata, atatürk, beyler, bir, biri, dönüyor, geçiyor, gülüyor, havada, hep, herkes, iki, kendi, komik, kova, kuma, neden, olay, orman, red, veriyor
    • Görüntüleme: 59
    02-26-2012 05:38 PM son yazılan Mesajı göster
  17. Google Arama Platonik Asklar

OKUL`da Bu en klasik platonik ask mekanlarindan biridir..Zamanimizin çogunu burda geçirdigimiz için tabiki.Ders disinda bi çok konuda da zihnimizi...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:36 PM
    bahar, benim, biz, Çünkü, daha, deli, devam, erkek, etti, gelir, git, hayat, iliski, kabul, kaç, okul, olsun, olur, sabah, sana, sen, servisi, sizi, yolu, zor
    • Görüntüleme: 36
    02-26-2012 05:36 PM son yazılan Mesajı göster
  18. Google Arama InsanLarin Verdigi Degisik Tepkiler

Klasik Tepki: 'Sıraya geç kardeşim.' Neoklasik Tepki: 'Şeker kardeşim sıraya geçiver.' Realist Tepki: 'Sıra var.' Sürrealist Tepki:...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:35 PM
    adam, adı, aslı, aslında, bir, daha, fazla, geç, güzel, hayat, karar, kim, neden, olabilir, olunca, olur, red, soru, tadını, tepki, var, verdi, yapı, yok, Şeker
    • Görüntüleme: 42
    02-26-2012 05:35 PM son yazılan Mesajı göster
  19. Google Arama Amerikalilara Çesitli Uyarilar

Bunlar cesitli urunlerin uzerindeki kullanma talimatlarindan alinmis cumleler ve espri olsun diye degil ciddi ciddi yazilmis. Saç kurutma...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:34 PM
    araba, baş, bilgi, bir, bunlar, cocuklar, çözü, dik, dikkat, gibi, ici, kaza, kuru, mutfak, olsun, paketi, paketini, sadece, siz, tek, uyku, var, verilen, yemek
    • Görüntüleme: 64
    02-26-2012 05:34 PM son yazılan Mesajı göster
  20. Google Arama Kötü Haber Vermenin En Akilli Yollari

Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis: -"Baba meraba. Ben Lale...." -"Ooooo. Güzel kizim benim. N'abersin...

Başlatan HayaL, 02-26-2012 05:33 PM
    artik, ben, benim, bir, biz, bunlar, evi, genç, haber, kara, kendisini, okuldan, olan, olur, raporu, sana, sen, seni, telefon, var, yapacak, yok, yüzde, zaman, zor
    • Görüntüleme: 48
    02-26-2012 05:33 PM son yazılan Mesajı göster

+ Yeni Bir Konu aç
Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcı Listesi :

Şu anda 9 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 9 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız