Üye olmak için Üye Formunu doldurmanız yeterlidir.Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.Forum'umuzdan Daha Etkili Yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için SSS linkine bakabilirsiniz .
KumsalChat Forum Sanalın Gerçek Yüzü sitesindeki KOMİKLER isimli kategoride bulunan konular listeleniyor..
Aman Aman Kaynana:))
04-11-2012
baba ogul tokat yarışı
4 Hafta önce
SpeciaL Life
2 Hafta önce
Erkeklerin Duası elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... karımı her türlü...
* INTERNET Kadın: Zor kadın. Kimsenin kendisine bağlanmasını istemez. * SERVER Kadın: Ne zaman onu istesen meşguldür. * WINDOWS Kadın: Herkes bir...
Einstein bir çok yerde konferanslar vermişti. Bu konferanslara özel şoförün kullandığı bir otoyla gidiyordu. O konferans verirken şoför de...
Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.Bunu gören trafik polisleri amcaya takilmak...
- houston ahmet kalemimi aldi vermiyor. - houston abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. - houston.. aloooo kime diyorum houstoooon!!! ...
Üniversitenin büyük amfisinde 800 kişinin katıldığı bir imtihan... Süre iki saat... Profesör son derece sert ve sürenin esnetilmesine imkân yok....
** Sık sık ameliyat olun içiniz açılır! ** Oğlumun adını mafya koydum artık ben de mafya babasıyım... ** Yazılıdan sıfır aldım ama öneli olan...
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için...
1. yıl: Koca şöyle der: "Oooo sevgilim böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor.. bilmiyo musun artık heryerden her türlü mikrobu...
Singapur Sokakta çiklet çiğnenmesi para ya da hapis cezasıyla sonuçlanır. Çiklet satışı yasaktır. Homoseksüellerin bu ülkede yaşaması yasaktır....
1. Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada aciklarinda battiktan sonra iki tane deniz ayisi 80.000 dolar harcanarak temizlenmis ve buyuk bir torenle...
MAÇIN İLK YARISI -Hollandalı Overmars'ın zerbesini(sutunu) kaleci Taffarel son anda defedebildi. -4 degge (dakika) sonra Overmars'ın kapuya...
- ak akçe kara para aklamak içindir! - gülü seven dikenine epilasyon yaptırır! - üzüm üzüme baka baka solarium! - kızını dövmeyen karısıyla...
Bir çoban yol kenarında koyunlarını otlatıyormuş.Yanına bir Cherokee Cip yanaşmışBrioni gömlekCerruti ayakkabılar giyen Ray-Ban gözlüklu ve YSL...
Atatürk'ün) En sevdiği hikayelerdenmiş. Arada kendi anlatır arada baskasna anlattırır hep gülermiş. (F. R. ATAY) Yeşilaycı bir profesör bir...
OKUL`da Bu en klasik platonik ask mekanlarindan biridir..Zamanimizin çogunu burda geçirdigimiz için tabiki.Ders disinda bi çok konuda da zihnimizi...
Klasik Tepki: 'Sıraya geç kardeşim.' Neoklasik Tepki: 'Şeker kardeşim sıraya geçiver.' Realist Tepki: 'Sıra var.' Sürrealist Tepki:...
Bunlar cesitli urunlerin uzerindeki kullanma talimatlarindan alinmis cumleler ve espri olsun diye degil ciddi ciddi yazilmis. Saç kurutma...
Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis: -"Baba meraba. Ben Lale...." -"Ooooo. Güzel kizim benim. N'abersin...
Şu anda 9 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 9 Misafir)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları